Με τον Νεϊμάρ να πετυχαίνει χατ-τρικ και τον Εμπαπέ να σκοράρει κι αυτός δύο φορές η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε την Τετάρτη με το ευρύ 5-1 της Μπασάκσεχιρ στο «Παρκ Ντε Πρενς», κατακτώντας την πρώτη θέση στον 8ο ομίλο του Champions League.

Ως γνωστόν το εν λόγω παιχνίδι διεκόπη χθες λόγω του ρατσιστικού σχολίου του 4ου διαιτητή σε βάρος του βοηθού προπονητή των Τούρκων και συνεχίστηκε σήμερα από το σημείο της διακοπής του (14′).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι από τον συγκεκριμένο όμιλο η Λειψία κατέλαβε τη δεύτερη θέση, καθώς την Τρίτη επικράτησε με 3-2 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία, τερματίζοντας τρίτη, θα συνεχίσει την ευρωπαϊκή της πορεία στους «32» του Europa League.

Από εκεί και πέρα η Αταλάντα με γκολ του Μουριέλ στο 85′ επιβλήθηκε με 1-0 του Άγιαξ στο Άμστερνταμ και πήρε την πρόκριση για τους νοκ άουτ αγώνες του Champions League, ακολουθώντας τη Λίβερπουλ, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Μίντιλαντ στη Δανία.

Βασικός στο συγκεκριμένο παιχνίδι ξεκίνησε με τους πρωταθλητές Αγγλίας ο Τσιμίκας, ο οποίος στο β’ ημίχρονο αποχώρησε τραυματίας από το ματς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα σημερινά ματς:

4ος όμιλος

Μίντιλαντ – Λίβερπουλ 1-1

Γκολ: 1′ Σαλάχ (Λίβερπουλ), 62′ πεν. Σόλτζ (Μίντιλαντ)

 

 

Άγιαξ – Αταλάντα 0-1

Γκολ: 85′ Μουριέλ

 

 

8ος Όμιλος

Παρί Σεν Ζερμέν – Μπασακσεχίρ 5-1

Γκολ: 21′, 38′, 50, Νεϊμάρ (Παρί), 42′, 62 Εμπαπέ (Παρί), 57′ Tοπάλ (Μπασάκσεχιρ)

 

 

 

Λειψία – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3-2

Γκολ: 2′ Ανχελίνο (Λειψία), 13′ Χαϊντάρα (Λειψία), 69′ Kλάιφερτ (Λειψία), 80′ πεν. Φερνάντες (Γιουνάιτεντ), 83′ Πογκμπά (Γιουνάιτεντ)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης