Ο Λούκας Σόουζα έφυγε τον Γενάρη από την Κύπρο και τον ΑΠΟΕΛ για να συνεχίσει την καριέρα του στην Κίνα, υπογράφοντας το καλύτερο συμβόλαιο της καριέρας του.

Ο 29χρονος Βραζιλιάνος μέσος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Τσανγκσούν Γιατάι, με ετήσιες αποδοχές 1.5 εκατ. ευρώ, αλλά τον πρόλαβε ο κορωνοϊός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν πρόλαβε να παίξει μπάλα, ούτε να έχει τις πρώτες απολαβές από τον νέο εργοδότη του και βρίσκεται αντιμέτωπος με τη μείωση των αποδοχών του, καθώς η Λίγκα στην Κίνα κινείται σε ρυθμούς μειώσεων.

Οι Κινέζοι ενημέρωσαν τις ομάδες πως τα έσοδα έχουν μειωθεί σημαντικά εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού και τις καλούν να προβούν σε «λογικές περικοπές» στους μισθούς.

Οι περικοπές θα εφαρμοστούν αναδρομικά από την 1η Μαρτίου και θα διαρκέσουν μέχρι και τη σέντρα στο πρωτάθλημα, η οποία δεν αναμένεται νωρίτερα από τα τέλη Μαΐου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί πως στο πρωτάθλημα της Κίνας αγωνίζονται παίκτες με τεράστια συμβόλαια, όπως οι Βραζιλιάνοι Όσκαρ και Χουλκ, οι οποίοι εισπράττουν από 30 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης