Κύπρος: Με προσφυγή στα δικαστήρια απειλεί η Ανόρθωση αν αποφασιστεί διακοπή του πρωταθλήματος

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 6 Μαΐου 2020, 12:09
Κύπρος: Με προσφυγή στα δικαστήρια απειλεί η Ανόρθωση αν αποφασιστεί διακοπή του πρωταθλήματος

Διατεθειμένη να ακολουθήσει τη δικαστική οδό σε περίπτωση που αποφασιστεί διακοπή του κυπριακού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου είναι η Ανόρθωση.

Ο πρόεδρος της «Κυρίας» Ευγένιος Χαμπουλλάς αναφέρθηκε πως απαίτηση της ομάδας του είναι να εφαρμοστεί η προκήρυξη στην ολότητά της, αφού κάνει αναφορά σε περίπτωση ισοβαθμίας στους μεταξύ των δύο ομάδων αγώνες σε όλους τους αγώνες πρωταθλήματος.

«Η απαίτηση της Ανόρθωσης είναι να εφαρμοστεί η προκήρυξη στην ολότητά της σε περίπτωση διακοπής του πρωταθλήματος. Από τη στιγμή που δεν έχουν ολοκληρωθεί όλα και το επαναλαμβάνω όλα τα παιχνίδια πρωταθλήματος, δεν μπορεί να ληφθεί υπόψη τα μεταξύ μας παιχνίδια για να ξεκαθαρίσει ποιος πάει Τσάμπιονς Λιγκ. Διακόπτεται το πρωτάθλημα και το μόνο που μένει είναι οι βαθμοί» δήλωσε σχετικά και συμπλήρωσε:

«Και το λέει ρητά η προκήρυξη ότι αυτό το κριτήριο της ισοβαθμίας ενεργοποιείται όταν διεξαχθούν όλα τα παιχνίδια. Είμαστε υπόχρεοι απέναντι στους μετόχους της Ανόρθωσης να διαφυλάξουμε τα συμφέροντα. Και δεν ξέρω γιατί έχει ενοχλήσει η στάση μας. Διερωτώμαι τι θα έκαναν αυτοί εάν ήταν στη θέση μας. Θα το πράττω είτε είμαι αρεστός είτε όχι για την ομάδα που αγαπώ. Επέστρεψα στην Ανόρθωση για να διαφυλάξω τα συμφέροντά της».

 

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 6 Μαΐου 2020, 13:01