Ο Αντρέι Κιριλένκο, μία ημέρα πριν τη μονομαχία της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τον Ολυμπιακό, χαρακτήρισε μεγάλο παιχνίδι τον ημιτελικό του φάιναλ φορ με τους Πειραιώτες, ενώ επισήμανε ότι οι τέσσερις ομάδες που βρίσκονται στη Μαδρίτη είναι περίπου ισάξιες.

«Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι, αυτό με τον Ολυμπιακό. Σε αυτό το Final 4 υπάρχουν περίπου ισάξιες ομάδες. Δεν μπορώ να πω πως κάποια ομάδα είναι πολύ καλύτερη από την άλλη, όπως πέρυσι που η Μακάμπι φάνταζε το αουτσάιντερ. Αλλά, σε ένα Final 4 όλα μπορούν να γίνουν και τα περσινά παιχνίδια ήταν ένα παράδειγμα. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται οι πέντε καλύτερες ομάδες στη Μαδρίτη», ανέφερε αρχικά ο πολύπειρος άσος και πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ενδεχομένως η Ρεάλ να έχει 1% παραπάνω πιθανότητες για το λόγο που αγωνίζεται στην έδρα της, αλλά πιστεύω πως κάθε ομάδα αξίζει να βρίσκεται εδώ. Σίγουρα, η πίεση για τη νίκη είναι μεγάλη. Το να παίζεις με πίεση είναι δύσκολο. Όμως, εάν θες να είσαι ο καλύτερος, πρέπει να νικήσεις τους καλύτερους. Οι τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρωλίγκας προκρίθηκαν στο Final 4 και εάν θες να είσαι το νούμερο “1”, τότε πρέπει να τις νικήσεις».

Από την πλευρά του ο Μίλος Τεόντοσιτς τόνισε: «Αν με ρωτούσατε πριν από 2 ή 3 χρόνια αν έχω πίεση θα σας έλεγα πως έχω. Τώρα, όμως, όχι. Ίσως γιατί είμαι πιο μεγάλος τώρα, ποιος ξέρει. Είναι ένα παιχνίδι. Φέτος πιστεύουμε πολύ στους εαυτούς μας, πιστεύουμε πολύ στην ομάδα μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης