Ο Γιούργκεν Κλοπ, μιλώντας στο κανάλι του youtube «freekickerz», κλήθηκε να απαντήσει στο ποιος εκ των Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο είναι καλύτερος, δείχνοντας την προτίμησή του στον αστέρα της Μπαρτσελόνα.

«Για εμένα ο καλύτερος είναι ο Μέσι, αλλά δεν θα μπορούσα να θαυμάσω τον Κριστιάνο Ρονάλντο λιγότερο απ΄ ότι κάνω ήδη. Έχουμε ήδη παίξει εναντίον και των δύο και είναι σχεδόν αδύνατο να τους αντιμετωπίσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εάν έπρεπε να δημιουργήσεις έναν τέλειο παίκτη, θα είχε το ύψος, το άλμα ή την ταχύτητα του Ρονάλντο. Και σε αυτό προσθέστε τη στάση του, τον επαγγελματισμό του, που είναι τέλειος, δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερος» ανέφερε αρχικά ο τεχνικός της Λίβερπουλ και πρόσθεσε:

«Ο Μέσι κάνει τα πάντα να φαίνονται τόσο απλά. Γι ‘αυτό ίσως μου αρέσει περισσότερο ως παίκτης στο γήπεδο, αλλά ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι επίσης ένας απόλυτα απίστευτος παίκτης.

Και οι δύο άφησαν αποτύπωμα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Υπάρχουν νέοι παίκτες με τις ίδιες δυνατότητες με αυτούς, αλλά το να κάνουν αυτό που έκαναν για τόσα χρόνια είναι πραγματικά απίστευτο. Δυστυχώς και οι δύο μεγαλώνουν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης