Την απόφαση να προσφύγουν στο διαιτητικό δικαστήριο για να εμποδίσουν τη διεξαγωγή του δεύτερου τελικού του Κόπα Λιμπερταδόρες, ο οποίος είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Κυριακή στο «Μπερναμπέου» πήραν οι ιθύνοντες της Μπόκα Τζούνιορς, όπως αποκάλυψε ο Ντάνιελ Ανχελίτσι.

Μετά την απόρριψη της προσφυγής που είχαν καταθέσει στην CONMEBAL, οι άνθρωποι του συλλόγου της Αργεντινής θέλουν να εξαντλήσουν τις πιθανότητες, προκειμένου να πάρουν το παιχνίδι στα χαρτιά, μετά την επίθεση που δέχτηκε το πούλμαν της ομάδας τους κατά την άφιξή του στο γήπεδο της Ρίβερ Πλέιτ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Εμπιστευόμαστε τους κανονισμούς της CONMEBAL. Θα προσφύγουμε και στο διαιτητικό δικαστήριο», ανέφερε σχετικά ο πρόεδρος της Μπόκα.

Κληθείς δε να σχολιάσει την απόφαση να διεξαχθεί ο δεύτερος τελικός στη Μαδρίτη, ο Ντάνιελ Ανχελίτσι τόνισε: «Είμαστε εντάξει, αλλά έχουμε ανάμικτα συναισθήματα.
Κοστίζει πολύ να βρεθείς στον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες, αλλά είμαστε έκπληκτοι με την απόφαση να γίνει το παιχνίδι στη Μαδρίτη. Νομίζαμε ότι θα γινόταν σε άλλο μέρος της Αργεντινής ή κάπου στη Λατινική Αμερική».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης