Στο «Σαν Μαμές» ο ΑΠΟΕΛ πάλεψε και κατάφερε με το γκολ του Γιαννιώτα στο 89ο λεπτό να μείνει «ζωντανός» για την πρόκριση. Οι Κύπριοι ηττήθηκαν με 3-2 από την Αθλέτικ Μπιλμπάο, στον πρώτο αγώνα για τη φάση των «32» του Europa League, και πλέον όλα θα παιχτούν στο ΓΣΠ της Λευκωσίας την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο τεχνικός της πρωταθλήτριας Κύπρου, Τόμας Κρίστιανσεν, δήλωσε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του: «Νομίζω πήραμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα απέναντι σε μια ομάδα που ήταν πολύ δυνατή. Ήμασταν αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες μας και βάλαμε δύο γκολ. Ξέραμε πως αμυντικά θα υποφέραμε πολύ. Έχουν παίκτες κινητικούς και πολύ καλούς μπροστά, αλλά και ταχύτητα με τον Γουίλιαμς. Θα μου άρεσε να είχαμε λίγο περισσότερο την κατοχή, όμως είναι μια δυνατή ομάδα και η ένταση εδώ στο Σαν Μαμές είναι πολύ μεγάλη» τόνισε ο τεχνικός της κυπριακής ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το πιο σημαντικό ήταν να πάρουμε ένα αποτέλεσμα που θα μπορούσαμε να παλέψουμε στο δεύτερο μέρος. Πρέπει να κερδίσουμε για να προκριθούμε. Είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, μπράβο στους παίκτες. Με τη βοήθεια του κόσμου μας θα έχουμε πιθανότητες να περάσουμε» πρόσθεσε.

Από τη μεριά του, ο κόουτς της Μπιλμπάο, Ερνέστο Βαλβέρδε, δήλωσε: «Κυριαρχήσαμε και χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Κάναμε σπουδαίο ματς, όμως το ΑΠΟΕΛ ήταν αποτελεσματικό. Πήραμε τη νίκη και θα πάμε στην Κύπρο να υπερασπιστούμε το σκορ. Ο αντίπαλος κλείστηκε πίσω, αλλά μας έλειψε η αποτελεσματικότητα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης