Ως πιο σημαντικό εν συγκρίσει με το πρώτο παιχνίδι της σειράς απέναντι στον Παναθηναϊκό θεωρεί το δεύτερο, στα πλέι οφ της Euroleague, ο Πάμπλο Λάσο.

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης παραδέχτηκε ότι «κάναμε λάθη στο μαρκάρισμα του Καλάθη» και τόνισε πως οι παίκτες του θα πρέπει να παρουσιαστούν την Παρασκευή (19/4) βελτιωμένοι στα ριμπάουντ, την άμυνα στο «ένας εναντίον ενός», τον ρυθμό, αλλά και να βελτιώσουν τα ποσοστά τους στα σουτ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αύριο έχουμε ένα ακόμη παιχνίδι όπου πρέπει να παίξουμε καλύτερα εν συγκρίσει με το πρώτο παιχνίδι της σειράς. Οι παίκτες είναι κουρασμένοι, αλλά βλέπω ότι είναι όλοι καλά. Ο κόσμος είναι κομμάτι της επιτυχίας στον πρώτο προημιτελικό, όταν ήμασταν πίσω στο σκορ και μας έδωσε ώθηση. Την Παρασκευή τους χρειαζόμαστε περισσότερο. Θα είναι πιο σημαντικό παιχνίδι!

Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη αυτή, ήταν ένα πολύ σκληρό και ανταγωνιστικό παιχνίδι, είχαμε την αίσθηση πως ήταν ένα παιχνίδι ισορροπιών. Ο Παναθηναϊκός δεν σταμάτησε να παλεύει και είχε τις στιγμές του. Είχε προβάδισμα έξι πόντων, αλλά αντιδράσαμε καλά.

Πρέπει να βελτιώσουμε κάποιους τομείς στο παιχνίδι μας, κάναμε καλά κάποια πράγματα, κάποια άλλα ήταν σχετικά καλά και κάποια άλλα ήταν άσχημα. Και αυτά είναι που θέλουμε να κάνουμε καλύτερα, όπως τα ριμπάουντ, η άμυνα στο ένας εναντίον ενός, ο ρυθμός και τα καλύτερα ποσοστά στα σουτ. Είναι κομμάτια που πρέπει να βελτιώσουμε για να πάρουμε τη νίκη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν συνεχεία, ο προπονητής της Ρεάλ αναφέρθηκε στην άμυνα πάνω στον ηγέτη του Παναθηναϊκού, Νικ Καλάθη. «Η άμυνα στον Καλάθη είναι κάτι που πρέπει να σκεφτούμε, καθώς δεν μπορούμε να τον σταματήσουμε με άλλον παίκτη, αλλά πρέπει να δουλέψουμε μέσα από την ομάδα. Ο Καλάθης παράγει πολλά στο παιχνίδι της ομάδας του. Πόντους, ασίστ και ριμπάουντ. Κάναμε λάθη στο μαρκάρισμά του» παραδέχτηκε ο Πάμπλο Λάσο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης