Οι ομάδες της Premier League Μπέρνλι και Μίντλεσμπρο αποκλείστηκαν από την δεύτερη φάση του League Cup, από συλλόγους που αγωνίζονται σε μικρότερες κατηγορίες.

Η Μπέρνλι έχασε με 1-0 από την Άκρινγκτον, που παίζει στην League Two (τέταρτη κατηγορία), και η Μίντλεσμπρο με 2-1 από την Φούλαμ, που αγωνίζεται στην Championship (δεύτερη κατηγορία) και με τα δύο παιχνίδια να ολοκληρώνονται στην παράταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Βέλγος εξτρέμ Αντνάν Γιανουζάι (δανεικός από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) σημείωσε ένα όμορφο γκολ από 20 μέτρα, επτά λεπτά πριν το τέλος, χαρίζοντας στην Σάντερλαντ νίκη (1-0) απέναντι στην Σριούσμπερι.

Επίσης η Μπόρνμουθ κέρδισε με 2-1 την Μόρκαμπ.

Η κάτοχος του τροπαίου Μάντσεστερ Σίτι θα ξεκινήσει την υπεράσπισή του, απέναντι στην Σουόνσι, όπως προέκυψε χθες, από την κλήρωση της τρίτης φάσης της διοργάνωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Ζοσέ Μουρίνιο θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Νόρθάμπτον, ομάδα League One (τρίτης κατηγορίας), που απόκλεισε την Γουέστ Μπρομ στα πέναλτυ.

Η πρωταθλήτρια Λέστερ, υποδέχεται την Τσέλσι, η Άρσεναλ θα επισκεφτεί την Νότιγχαμ Φόρεστ από την Championship (δεύτερης κατηγορίας) και η Λίβερπουλ θα βρεθεί στην έδρα της Ντέρμπι. Τα παιχνίδια θα γίνουν μέσα στην εβδομάδα που αρχίζει στις 19 Σεπτεμβρίου.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης