Τα κορυφαία στελέχη των ομάδων και οι μάνατζερ παικτών προτρέπουν το NBA να ακυρώσει τη σεζόν που έχει τεθεί σε αναστολή λόγω κορωνοϊού, όπως ανέφερε το CNBC.

Πάντως αυτές οι πληροφορίες διαψεύστηκαν κατηγορηματικά από τον σούπερ σταρ των Λέικερς, ΛεΜπρον Τζέιμς, ο οποίος δήλωσε ότι οι παίκτες είναι «έτοιμοι να επιστρέψουν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με το CNBC, αυτοί οι μάνατζερ και τα στελέχη λένε ότι οι ιδιοκτήτες των ομάδων ανησυχούν για τα ζητήματα ευθύνης που θα συνεπαγόταν η επανάληψη του πρωταθλήματος για την κατάσταση της υγείας.

Ανησυχούν επίσης για την έλλειψη εισοδήματος από τα εισιτήρια εάν οι αγώνες γίνονταν χωρίς θεατές. Οι ιδιοκτήτες των ομάδων δεν γνωρίζουν ακόμα τι πρέπει να συμβεί, προσθέτει το CNBC, οι πηγές του οποίου μίλησαν υπό την προϋπόθεση της ανωνυμίας τους.

«Είδα ότι αναφέρθηκε ότι οι παράγοντες και οι μάνατζερ θέλουν να ακυρώσουν τη σεζόν; Αυτό δεν είναι απολύτως αλήθεια», έγραψε ο Τζέιμς στον λογαριασμό του στο Twitter, προσθέτοντας:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν υπάρχει κανένας που ξέρω πως είπε κάτι τέτοιο. Μόλις είναι ασφαλές, θα θέλαμε να τελειώσουμε τη σεζόν μας. Είμαι έτοιμος και η ομάδα μας είναι έτοιμη. Κανείς δεν πρέπει να ακυρώσει τίποτα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης