Για το μέλλον των Νεϊμάρ και Μπαπέ μίλησε σε συνέντευξή του στο «Sky Italia» ο αθλητικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λεονάρντο, μετά τη νίκη (3-2) επί της Μπάγερν, στην πρώτη της αναμέτρηση με την Μπάγερν, για τα προημιτελικά του Champions League.

«Σύντομα θα μιλήσουμε για συγκεκριμένα πράγματα. Είμαστε επίσης ευτυχείς να μιλήσουμε για συμβόλαια, αλλά θέλουμε να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι με την Μπάγερν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Πρέπει να εξετάσουμε διαφορετικά πράγματα και θα καταλήξουμε σε συμπέρασμα σε σύντομο χρόνο. Αλλά το σημαντικό είναι να επικεντρωθούμε στο Champions League» τόνισε αρχικά ο Βραζιλιάνος, που απέφυγε να γίνει περισσότερο σαφής.

Προτίμησε να επικεντρωθεί στη μεγάλη νίκη της πρωταθλήτριας Γαλλίας στην πρωτεύουσα της Βαυαρίας, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Είμαι χαρούμενος. Αυτή ήταν μια εξαιρετική εμφάνιση σε πολύ περίπλοκες συνθήκες. Αλλάξαμε τη μισή ομάδα σε σύγκριση με εκείνη με την Μπαρτσελόνα, αλλάξαμε έξι παίκτες.

»Φτάσαμε εδώ και υπήρχε χιόνι. Αγωνιστήκαμε απέναντι στην Μπάγερν, που δεν είχε χάσει στην έδρα της εδώ και δύο χρόνια. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την εμφάνιση» πρόσθεσε ο Λεονάρντο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης