Μάικλ Τζόρνταν: Έκανε δωρεά 10 εκατ. δολαρίων για την ανέγερση δύο ιατρικών κλινικών

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2021, 20:38
Μάικλ Τζόρνταν: Έκανε δωρεά 10 εκατ. δολαρίων για την ανέγερση δύο ιατρικών κλινικών

Το κοινωνικό του πρόσωπο επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά ο Μάικλ Τζόρνταν, ο οποίος δώρισε 10 εκατομμύρια δολάρια για την ανέγερση δύο ιατρικών κλινικών σε υποβαθμισμένες κοινότητες στην πατρίδα του, τη Βόρεια Καρολίνα.

Οι κλινικές πρόκειται να τεθούν σε λειτουργία στις αρχές του 2022. Ο ζωντανός θρύλος του ΝΒΑ, ο οποίος μεγάλωσε και τελείωσε το γυμνάσιο στο Γουίλμινγκτον, είχε δωρίσει στο παρελθόν 7 εκατομμύρια δολάρια γιατη δημιουργία οικογενειακών κλινικών στη Σαρλότ, προκειμένου να υποστηρίξει τις ευάλωτες κοινότητες.

«Είμαι πολύ περήφανος που συνεργάζομαι για άλλη μια φορά με τη Novant Health για να επεκτείνουμε το μοντέλο της και να προσφέρουμε καλύτερη πρόσβαση στις ιατρικές υπηρεσίες στην πατρίδα μου», δήλωσε ο Τζόρνταν και συνέχισε:

«Όλοι πρέπει να έχουν πρόσβαση σε ποιοτική υγειονομική περίθαλψη, ανεξάρτητα από το πού ζουν και αν έχουν ή όχι ασφάλιση. Το Γουίλμινγκτον κατέχει μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου και είναι πραγματικά ευχάριστο να μπορώ να επιστρέψω στην κοινότητα που με στήριξε σε όλη μου ΖΩΗ».

Τον Ιούνιο, ο «Air» είχε δωρίσει 100 εκατομμύρια δολάρια σε οργανισμούς αφιερωμένους στη διασφάλιση της φυλετικής ισότητας.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2021, 21:25