Υπό τις οδηγίες του Γιάννη Σφαιρόπουλου θα παραμείνει μέχρι το 2021 ο Οθέλο Χάντερ, καθώς υπέγραψε νέο μονοετές συμβόλαιο με την Μακάμπι Τελ Αβίβ το πρωί της Δευτέρας (3/2).

Μάλιστα στη συμφωνία του Αμερικανού σέντερ με τους Ισραηλινούς μπήκε και οψιόν ανανέωσης γι’ ακόμη μία σεζόν, δηλαδή έως το 2022!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 33χρονος άσος λίγα λεπτά μετά την υπογραφή της επέκτασης της συνεργασίας του με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, δήλωσε: «Είμαι ευγνώμων που θα φοράω τη φανέλα της Μακάμπι γι’ ακόμη έναν χρόνο. Όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν καλά τη θέλησή μου για τις νίκες και αυτό θέλω να κάνω με την Μακάμπι όσο αγωνίζομαι στο Τελ Αβίβ.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κόουτς Γιάννη Σφαιρόπουλο, ο οποίος με ήθελε στην ομάδα από την πρώτη στιγμή. Είμαι ευγνώμων στη διοίκηση της ομάδας που με υποδέχτηκε και με αγκάλιασε στην οικογένειά της Μακάμπι. Το ταξίδι συνεχίζεται… ».

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού αγωνίζεται στην «ομάδα του λαού» από το περασμένο καλοκαίρι, έχοντας κατακτήσει το 2019 τον τίτλο της Euroleague με τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φέτος κάνει ακόμη μία εξαιρετική σεζόν έχοντας aε 21 αγώνες στην Euroleague κατά μέσο όρο 10 πόντους, 6,4 ριμπάουντ, 1,3 ασίστ και 0,5 κλεψίματα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης