Ο Ιταλός προπονητής, Ντεβίς Μάνγκια, απολύθηκε από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Μάλτας, μετά από αναφορά για «υποτιθέμενη παραβίαση των ομοσπονδιακών πολιτικών της».

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα «La Repubblica», ο 48χρονος τεχνικός κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση από έναν παίκτη του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Γεγονός είναι, ότι περισσότεροι από ένας παίκτες έθεσαν το πρόβλημα. Το ίδιο συνέβη και στο παρελθόν. Ο κ. Μάνγκια είχε παρόμοιο πρόβλημα στην Άσκολι την σεζόν 2015-16», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο σχετικό δημοσίευμα.

Η ομοσπονδία της Μάλτας, διευκρινίζει στο σχετικό δελτίο Τύπου, ότι ο Μάνγκια, «έχει συμφωνήσει στην πλήρη διαθεσιμότητά του για την αξιολόγηση των γεγονότων», ενώ διευκρινίζεται ότι «δεν θα προβεί σε περαιτέρω σχόλια έως ότου συζητηθούν τα επόμενα βήματα στα αντίστοιχα όργανα λήψης αποφάσεων, με ανοιχτό και διαφανή τρόπο».

Aπό τη μεριά του ο 48χρονος προπονητής σε δήλωσή του αναφέρει τα εξής:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σε σχέση με τα ρεπορτάζ των ΜΜΕ είναι χρέος μου να διευκρινίσω πως ποτέ, ούτε τώρα ή στο παρελθόν, δεν επέδειξα ανάρμοστη συμπεριφορά ή έθιξα τη σεξουαλική αξιοπρέπεια κανενός, πόσο μάλλον ενός ποδοσφαιριστή ή οποιοδήποτε άλλου στην ομάδα ή στην ομοσπονδία. Όλα αυτά είναι ψευδείς ειδήσεις, οι οποίες θίγουν την υπόληψη μου και την αξιοπρέπεια μου, και δεν αποκλείεται να προσφύγω στη δικαιοσύνη αν συνεχιστούν», τόνισε σχετικά στην ανακοίνωση του.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης