Ο Μάνι Πακιάο επιστρέφει στα ρινγκ, καθώς την Κυριακή θ’ αναμετρηθεί με τον Αργεντινό παγκόσμιο πρωταθλητή μεσαίων βαρών, Λούκας Ματίς στην Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας.
Ο «Πάκμαν», όπως είναι το παρατσούκλι του, είναι το φαβορί, αλλά ο αντίπαλος του, η «μηχανή», όπως είναι το δικό του παρατσούκλι, δηλώνει σίγουρος για τη νίκη:

«Ο Πακιάο είναι ένας μεγάλος πρωταθλητής, αλλά δεν είχε βρεθεί ποτέ κόντρα σε μένα, κόντρα στη «μηχανή». Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τον τίτλο μου, ούτε καν αυτός. Δεν έχει τύχη στον αγώνα. Είμαι έτοιμος για μια μεγάλη νίκη.»

Ο 40χρονος πρωταθλητής των ημιβαρέων βαρών από τις Φιλιππίνες, ο οποίος είναι ο μοναδικός στην Ιστορία που έχει κατακτήσει ένδεκα παγκόσμιους τίτλους (εννιά φορές, πλέον, παγκόσμιος πρωταθλητής) και μάλιστα ο μόνος, που έχει πάρει τίτλους σε επτά διαφορετικές κατηγορίες. Συνολικά ο Πακιάο έχει 59 νίκες σε 67 αγώνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 35χρονος Ματίς, με 39 νίκες -36 από τις οποίες με νοκ άουτ- και τέσσερις ήττες, κατέκτησε τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή τον περασμένο Ιανουάριο, όταν νίκησε τον Ταϊλανδό, Τερασάι Σίτμορσενγκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης