Για πρώτη φορά στην καριέρα του στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κέρδισε μία θέση στην κορυφαία αμυντική πεντάδα του ΝΒΑ.

Ο αστέρας των Μιλγουόκι Μπακς έλαβε 193 βαθμούς (94 ψήφους πρώτης ομάδας), ενώ μαζί με τους Ρουντί Γκοπέρ (Γιούτα Τζαζ) και Πολ Τζορτζ (Οκλαχόμα Σίτι) ηγήθηκαν της ψηφοφορίας των αθλητικών συντακτών και ραδιοτηλεοπτικών φορέων του ΝΒΑ για την ανάδειξη της κορυφαίας αμυντικής πεντάδας της σεζόν 2018-19. H συγκεκριμένη τριάδα, μάλιστα, δίνει το δικό της… σπριντ για την κατάκτηση του βραβείου του κορυφαίου αμυντικού της σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γκοπέρ έλαβε 196 βαθμούς (97 ψήφους πρώτης ομάδας) και βρέθηκε στην κορυφαία πεντάδα για τρίτη διαδοχική χρονιά, ενώ ο Τζορτζ έλαβε 195 βαθμούς (96 ψήφους πρώτης πεντάδας) για τη δεύτερη διαδοχική συμμετοχή. Η πεντάδα συμπληρώθηκε από τον Μάρκους Σμαρτ (Μπόστον Σέλτικς) και Έρικ Μπλέντσο (Μιλγουόκι Μπακς).

Στη δεύτερη αμυντική πεντάδα βρέθηκαν οι: Τζρου Χόλιντεϊ (Νιου Όρλινς Πέλικανς), Κλέι Τόμπσον (Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς), Τζοέλ Εμπίιντ (Φιλαδέλφεια 76ερς), Ντέιμοντ Γκριν (Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς) και Καουάι Λέοναρντ (Τορόντο Ράπτος).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης