Μια μπύρα έκανε άνω-κάτω την Εθνική Σουηδίας!

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 9 Ιουνίου 2021, 22:59
Μια μπύρα έκανε άνω-κάτω την Εθνική Σουηδίας!

Ο υπεύθυνος Τύπου της Εθνικής Σουηδίας αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη, μετά από φωτογραφία που δημοσίευσε στο λογαριασμό του στο Instagram.

Σε αυτή απεικονιζόταν με μία μπύρα στο χέρι του, στη βεράντα του τελευταίου ορόφου ενός ξενοδοχείου στη Στοκχόλμη, περιτριγυρισμένος από τους διεθνείς Αλεξάντερ Άισακ και Ρόμπιν Κουάισον (που δεν φορούσαν μάσκα), αλλά πάνω απ΄ όλα πόζαρε με την επίσημη εμφάνιση της ομάδας.

Ενώ επιτρέπεται η κατανάλωση αλκοόλ στο πλαίσιο ενός αγώνα, οι κανονισμοί της σουηδικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας απαγορεύουν οποιαδήποτε τέτοια ενέργεια με τα ρούχα της Εθνικής ομάδας, κι ας επρόκειτο για ένα στιγμιότυπο που λήφθηκε με την ευκαιρία της εθνικής εορτής της χώρας (6 Ιουνίου), όπως διευκρίνισε ο υπεύθυνος επικοινωνίας στη λεζάντα της δημοσίευσής του, στο Instagram.

«Μερικές φορές κάνουμε λάθος. Πρέπει να το αποδεχτούμε και να ζητήσουμε συγγνώμη» ανέφερε ο Γιάκομπ Κακέμπο Άντερσον, ο οποίος διέγραψε τη δημοσίευση, ενώ καλείται πια να διαχειριστεί και την πίεση των μέσων ενημέρωσης αναφορικά με τα δύο κρούσματα κορωνοϊού που εντοπίστηκαν σε διεθνείς (Κουλουσέφσκι, Σβάνμπεργκ), λίγες μέρες πριν από την έναρξη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

«Μιλήσαμε μεταξύ μας και προχωρήσαμε. Δεν πρέπει να κάνουμε τα πράγματα πιο σημαντικά απ΄ αυτά που είναι» επισήμανε ο Χάκαν Σιέστραντ, γενικός γραμματέας της σουηδικής ομοσπονδίας. «Δεν υπάρχει τίποτα περίεργο, συμφωνούμε ότι ήταν ένα σφάλμα που συνέβη».

Ερωτηθείς από τον σουηδικό Τύπο, ο Σιέστραντ κλήθηκε να αποσαφηνίσει τον κανονισμό για την κατανάλωση αλκοόλ, κι εκείνος τον υπενθύμισε: «Είναι αδύνατο για τους παίκτες και τα μέλη του προσωπικού να εμφανίζονται δημόσια με μια μπύρα στο χέρι, ενώ είναι με επαγγελματική ενδυμασία.

Αν ήταν ελεύθερος χρόνος, εντάξει. Όταν τελειώσει το τελευταίο παιχνίδι και προχωρήσουμε ξεχωριστά, μπορούμε να έχουμε ένα ποτήρι κρασί ή μια μπύρα. Αλλά σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει πρώτα να αλλάξουν τα ρούχα».

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 9 Ιουνίου 2021, 23:18