Καζάνι που… βράζει έγινε όλος ο οργανισμός των Γουόριορς, εξαιτίας της έντονης λογομαχίας που είχαν οι Ντρέιμοντ Γκριν και Κέβιν Ντουράντ, κατά τη διάρκεια -αλλά και μετά το τέλος- της αναμέτρησης με τους Κλίπερς. Σύμφωνα με το «Athletic», το κλίμα έχει «στραβώσει» αρκετά στα αποδυτήρια, ενώ μεγάλη αναστάτωση υπάρχει μέχρι και στα υψηλά… κλιμάκια.

Από τη μία, ο Ντρέιμοντ Γκριν φέρεται να είναι πολύ δυσαρεστημένος και έντονα ενοχλημένος με την απόφαση της διοίκησης να τον τιμωρήσει με ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής (σ.σ. δεν αγωνίστηκε κόντρα στους Χοκς), καθώς περίμενε απλά ένα πρόστιμο, λόγω της συμπεριφοράς του.
Στο μεταξύ, ο δυναμικός φόργουορντ κατηγορεί τον «KD» πως βάζει τον εαυτό του πάνω από την ομάδα, προκειμένου να βρει ένα πολύ καλό συμβόλαιο το ερχόμενο καλοκαίρι, όπου θα είναι free agent.

Από ‘κει και πέρα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, πλέον οι σχέσεις του Γκριν με τον Ντουράντ έχουν ψυχρανθεί, με τον πρώτο να έχει «στραβώσει» με τη διοίκηση των πρωταθλητών, ενώ το… ντόμινο αυτό επηρέασε και τα αποδυτήρια, καθώς έφερε μεγάλη αναστάτωση στις τάξεις των παικτών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Οι Στεφ Κάρι και Κλέι Τόμπσον είναι εκείνοι που ανέλαβαν τον ρόλο του πυροσβέστη, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει σημειωθεί κάποια σημαντική πρόοδος, οπότε με τα μέχρι τώρα δεδομένα η κατάσταση στην ομάδα του Γκόλεντεν Στέιτ είναι σε εξαιρετικά οριακό σημείο.
Πηγή: sport-fm.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης