Μήνυμα Τσιτσιπά στο Instagram: «Χάρη σε εσάς μπόρεσα να ονειρευτώ»

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2018, 15:45
Μήνυμα Τσιτσιπά στο Instagram: «Χάρη σε εσάς μπόρεσα να ονειρευτώ»
Φτάνοντας σιγά σιγά προ το τέλος του 2018, ο Στέφανος Τσιτσιπάς, αισθάνθηκε την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους εκείνους τους ανθρώπους που θεωρεί πως έπαιξαν αποφασιστικό ρόλο στην μεγαλειώδη διαδρομή του μέσα στο 2018.

Πιο συγκεκριμένα ο Έλληνας τενίστας έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram: «Σε γοητεύει η ιδέα ότι είναι πραγματικά εφικτό να έχεις δύο ή τρεις μικρές βελτιώσεις σε μια εβδομάδα και μέχρι το τέλος του έτους, είναι 150 βελτιώσεις!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω, Wilson, Adidas, Verrazzano Capital, Ακαδημία Τένις Moυράτογλου και το Μαζί για το Παιδί για τη συνεχή υποστήριξη και πίστη τους σε εμένα. Την ομάδα μου Απόστολο Τσιτσιπά, Κέρϊι Αμπάκαρ, Πάτρικ Μουρουντόγλου, Γιώργο Φουντούκο, Νικόλα Σισμανίδη, Φρεντερίκ Λέφεβρε, Τζέριμς Μπιάνκι, Ντάνι Στέρκ, Κώστα Περγάδη, Μαρία Κρίστιδη, Πατρίσιο Απέγι και Νίκο Τζέκο.

Έχει περάσει ένας χρόνος με πολλούς αγώνες, συναισθηματικές μάχες, ευτυχισμένες στιγμές, σκληρή δουλειά, άγρυπνες νύχτες, ένδοξες νίκες, σκληρές απώλειες, απογοήτευση και πολλά άλλα ... χάρη τον καθένα από εσάς μπόρεσα να ονειρευτώ και να δημιουργήσω τις προσδοκίες μου.

Σε όλους τους υποστηρικτές μου, τους πιστούς και τους οπαδούς, έχετε ένα φανταστικό 2019!».

Υπενθυμίζεται ότι ο Έλληνας τενίστας, Νο 15 στον κόσμο άρχισε τον Ιανουάριο με την είσοδό του στο «top-100» ως Νο 91 της παγκόσμιας κατάταξης.

Μέσα στη χρονιά, αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε έναν τελικό ΑΤΡ διοργάνωσης στη Βαρκλελόνη και έφτασε σε έναν masters τελικό, στο Rogers Cup του Τορόντο (και στους δύο ηττήθηκε από τον Ναδάλ), έφτασε έως τον τέταρτο γύρο ενός Grand Slam (wimbledon) και στην Στοκχόλμη έγινε πρώτος Έλληνας που κατέκτησε τίτλο σε μια ATP διοργάνωση.

Μάλιστα πρόσφατα η ΑΤΡ τον ανέδειξε πριν από λίγες ημέρες ως τον πιο βελτιωμένο τενίστα του κόσμου για το 2018.

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2018, 16:02