Μιχαΐλοβιτς: «Γεννήθηκα δύο φορές»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2020, 14:00
Μιχαΐλοβιτς: «Γεννήθηκα δύο φορές»

Μία συγκινητική συνέντευξη παραχώρησε στο «Sky Sport» ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς μιλώντας για τη μάχη του με τη λευχαιμία, στην οποία αναδείχθηκε νικητής.

«Η ζωή είναι ένα θαυμάσιο πράγμα, ειδικά όταν έχεις περάσει ότι πέρασα εγώ, απολαμβάνεις πράγματα που πριν θεωρούσες δεδομένα. Προσπαθώ να απολαύσω τη ζωή στο έπακρο, με όλα τα δυνατά σημεία και τις αδυναμίες της.

Πριν έκανα το ίδιο, αλλά όχι έτσι. Γεννήθηκα δύο φορές, μία φορά στις 20 Φεβρουαρίου, άλλη στις 22 Οκτωβρίου. Έζησα τα πρώτα 50 χρόνια, τώρα είναι Θα ζήσω άλλα 50», ανέφερε αρχικά ο Σέρβος προπονητής και συμπλήρωσε:

«Τα δάκρυά μου έρχονται από μέσα μου, είναι αληθινά. Ένας σκληρός άντρας που κλαίει, προκαλεί τρυφερότητα, έχω μάθει να μην κρατάω τίποτα μέσα, πρέπει να εκφράζω τα συναισθήματά μου. Όταν πρέπει να κλάψω, θα κλάψω, δεν θα ντραπώ.

Φοβόμουν αλλά ποτέ δεν έμεινα χωρίς ελπίδα, που συνέδεσα με τη βούληση να πολεμήσω για να ζήσω. Δεν μπορούσα να σκεφτώ να φύγω, η μητέρα μου δεν μπορούσε να κλαίει για τον γιο της, αυτός δεν είναι ο κύκλος της ζωής. Βέβαια εάν δεν υπήρχαν γιατροί και θεραπείες, το θάρρος δεν θα ήταν αρκετό.»

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2020, 14:27