Την πρόκριση για την τελική φάση του Μουντιάλ της Βραζιλίας εξασφάλισε η Ουρουγουάη από τον πρώτο αγώνα μπαράζ κόντρα στην Ιορδανία.

Η «σελέστε» συνέτριψε την αντίπαλό της μέσα στο Αμάν με 5-0 σκορ την Τετάρτη κι έτσι η ρεβάνς στο Μοντεβιδέο ακριβώς σε μία εβδομάδα, απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Νοτιοαμερικανοί άνοιξαν το σκορ με τον Μάξι Μερέιρα στο 22′ και πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου και δη στο 42′, ο Κριστιάν Στουάνι διπλασίασε τα τέρματα τους.

Στο 69′ η Ουρουγουάη έφτασε στο τρίτο της γκολ με τον Νικολάς Λοδέιρο, στο 78′ ο Κριστιάν Ροντρίγκες, ανέβασε κι άλλο τον δείκτη του σκορ, ενώ στο 90+3’ ο Έντινσον Καβάνι με εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

ΙΟΡΔΑΝΙΑ: Σατναουί, Ζαχράν (53′ Αλ Μπαουάμπ), Ζεγιάντ, Ακέλ, Αντνάν, Αλ Σακράν, Αλ Μουρζάν, Μπανιατεϊάχ (65′ Αλ Κχαλντί), Αντούς, Αλ Σαϊφί (59′ Αλ Λαχάμ), Ααγέλ Ιμπραχίμ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ: Μαρτίν Σίλβα, Μάξι Περέιρα, Λουγκάνο, Γκοντίν, Μαρτίν Κάσερες, Αρέβαλο Ρίος, Λοδέιρο (70′ Άλβαρο Περέιρα), Στουάνι (70′ Γκαστόν Ραμίρες), Κριστιάν Ροντρίγκες, Καβάνι, Λουίς Σουάρες (81′ Φορλάν).

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης