Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζόζεπ Μαρία Μπαρτομέου, θέλησε να καλωσορίσει δημόσια τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στους «μπλαουγκράνα».

Η πρόσληψη του Λιθουανού τεχνικού και πρώην παίκτη των Καταλανών ανακοινώθηκε την Πέμπτη (2/7). Ο ισχυρός άνδρας της Μπαρτσελόνα έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter: «Καλώς ήρθες πίσω στο σπίτι σου, Σάρας!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δηλώνει εδώ και χρόνια, όπου σταθεί και όπου βρεθεί, πως μετά τη Λιθουανία η Βαρκελώνη είναι το δεύτερο σπίτι του. Εξάλλου, αν και είχε πρόταση από τη Φενέρμπαχτσε να διαδεχτεί τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, εκείνος έκανε υπομονή περιμένοντας τον τελικό της Liga Endesa. Η ήττα της Μπαρτσελόνα από την Μπασκόνια είχε αποτέλεσμα την απομάκρυνση του Σβέτισλαβ Πέσιτς και το όνειρο του «Σάρας» εδώ και αρκετά χρόνια έγινε επιτέλους πραγματικότητα.

Ο Τζόζεπ Μαρία Μπαρτομέου έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter για την πρόσληψη του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους: «Καλώς ήρθες πίσω στο σπίτι σου, Σάρας! Το πάθος και οι γνώσεις σου είναι εγγύηση ότι θα δώσουν νέα πνοή στο πρότζεκτ της Μπαρτσελόνα. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον Σβέτισλαβ Πέσιτς για τη δουλειά και την αφοσίωσή του».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης