Ο Σέρτζιο Σκαριόλο κατέληξε στους 12 παίκτες, οι οποίοι θα απαρτίσουν την αποστολή της εθνικής ομάδας μπάσκετ της Ισπανίας, εν όψει της συμμετοχής της στο Παγκόσμιο Κύπελλο, που θα διεξαχθεί το διάστημα από τις 31 Αυγούστου έως τις 15 Σεπτεμβρίου στην Κίνα.

Πιο συγκεκριμένα ο Ιταλός τεχνικός ανακοίνωσε την Τετάρτη τα ονόματα των τελευταίων δύο παικτών που «κόπηκαν» από την προετοιμασία των «φούριας ρόχας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτοί είναι οι Χαϊμέ Φερνάντεθ και Ιλιμάνε Ντιόπ, οι οποίοι πραγματοποίησαν σήμερα (21/8) την τελευταία προπόνησή τους με τη «ρόχα» και, μετά την απόφαση του Σκαριόλο να τους «κόψει», αποχώρησαν από την προετοιμασία.

Υπενθυμίζεται ότι στην προεπιλογή της εθνικής Ισπανίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο είχαν κληθεί 16 παίκτες, αλλά στη συνέχεια «κόπηκαν» οι Ζοάν Σάστρε και Πάμπλο Αγκιλάρ, με αποτέλεσμα να συνεχίσουν 14 στην προετοιμασία μέχρι σήμερα που ο Σκαριόλο ανακοίνωσε τις επιλογές του για την τελική δωδεκάδα.

Αυτή συγκροτούν οι: Χαβιέρ Μπεϊράν, Βίκτορ Κλαβέρ, Κίνο Κολόμ, Ρούντι Φερνάντεθ, Μαρκ Γκασόλ, Ουίλι Ερνανγκόμεθ, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Σέρχιο Γιουλ, Τσάβι Ραμπασέδα, Πιέρ Οριόλα, Πάου Ρίμπας, Ρίκι Ρούμπιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης