Μετά τους Τομά Ερτέλ (Γαλλία), Γιαν Βέσελι (Τσεχία) και (πιθανότατα) Μίλος Τεόντοσιτς (Σερβία), ακόμη ένα «ηχηρό» όνομα του παγκόσμιου μπάσκετ τίθεται «νοκ άουτ» από το προσεχές Μουντομπάσκετ, το οποίο θα διεξαχθεί στην Κίνα από τις 31 Αυγούστου έως τις 15 Σεπτεμβρίου.

Ο λόγος για το μεγάλο αστέρι της Εθνικής Ρωσίας, Αλεξέι Σβέντ, ο οποίος δεν θα μπορέσει να ενισχύσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, λόγω τραυματισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο άσος της Κίμκι ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στον αστράγαλο και, όπως ανακοινώθηκε από την ομάδα του, θα χρειαστεί να ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή για τουλάχιστον ένα μήνα.

Στην ιστοσελίδα της ρωσικής ομάδας, ο 30χρονος γκαρντ δεν έκρυψε την στεναχώρια του που δεν θα βρεθεί στα γήπεδα της Κίνας με την Εθνική Ρωσίας: «Δεν μπορούσα καν να σκεφτώ ότι θα χάσω το Παγκόσμιο Κύπελλο. Κι αυτό με κάνει πάρα πολύ λυπημένο.

Έκανα ατομικές προπονήσεις το καλοκαίρι, ακόμη και στις διακοπές μου. Το πρόβλημα στον αστράγαλο υπήρχε, αλλά περίμενα να ήμουν έτοιμος για να βοηθήσω την Εθνική. Δυστυχώς, δεν κατάφερα να περάσω τις εξετάσεις και έτσι οι γιατροί δεν μου επέτρεψαν να συμμετέχω στις προπονήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επικοινώνησα αμέσως με τον κόουτς Σεργκέι Μπαζάρεβιτς, γιατί ξέρω ότι η ομάδα υπολόγιζε σε μένα. Τον επόμενο μήνα θα κάνω θεραπείες και θα είμαι υπό την επίβλεψη των γιατρών της Κίμκι».

Η Ρωσία βρίσκεται στον Β΄ όμιλο της διοργάνωσης με τις Αργεντινή, Νότια Κορέα και Νιγηρία.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης