Ο Ντορόν Πέρκινς πέρασε επιτυχώς τις ιατρικές εξετάσεις, στις οποίες τον υπέβαλε το ιατρικό τιμ της ομάδας μπάσκετ της Λαμποράλ Κούτσα και τη Δευτέρα παρουσιάστηκε από τους Βάσκους στους εκπροσώπους των ισπανικών ΜΜΕ.

«Θέλω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου με τη φανέλα της Λαμποράλ Κούτσα και να εξελιχθώ σε έναν από τους κορυφαίους αμυντικούς στην Ευρωλίγκα. Ήρθα εδώ με σκοπό να αγωνιστώ στο πιο υψηλό επίπεδο. Όταν μου έγινε η πρόταση, χάρηκα πολύ. Ξέρω την ιστορία αυτής της ομάδας, έχω πολλές φορές παίξει αντίπαλός της στο παρελθόν και γνωρίζω τι ακριβώς εκπροσωπεί», δήλωσε μεταξύ άλλων ο άλλοτε άσος του Ολυμπιακού, που το 2011 είχε υποβληθεί σε σοβαρή εγχείρηση (χιαστό, πλάγιο και μηνίσκο), μετά από σοβαρό τραυματισμό στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ που τον άφησε εννέα μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άλλωστε τα επιβαρυμένα γόνατά του 31χρονου σήμερα Αμερικανού γκαρντ είχαν ως αποτέλεσμα να αγωνιστεί μόνο για τρεις μήνες στον Ολυμπιακό τη σεζόν 2012-13. Πέρυσι, ο Πέρκινς φόρεσε τη φανέλα της τουρκικής Μπεσίκτας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης