Μετά τους Βλάντιμιρ Λούτσιτς της Μπάγερν Μονάχου, Βασίλε Μίτσιτς της Αναντολού Εφές και Νίκολα Μίροτιτς της Μπαρτσελόνα, η Euroleague ανακοίνωσε την Πέμπτη (20/5) το τέταρτο μέλος της καλύτερης πεντάδας για τη σεζόν 2020-21, που δεν είναι άλλο από τον Κέβιν Πάνγκος.

Ο άσος της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, ο οποίος αποτέλεσε επιλογή των προπονητών και των αρχηγών των ομάδων της διοργάνωσης σε συνδυασμό με τις ψήφους των δημοσιογράφων και των φιλάθλων, ήταν παρών σε όλους τους αγώνες των Ρώσων στην κανονική περίοδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ της ομάδας του την τρέχουσα σεζόν με 13,5 πόντους μέσο όρο, ήταν πρώτος σε ευστοχία στα τρίποντα (2,3 μ.ο. ανά αγώνα), πρώτος σε ασίστ (6,7 μ.ο. ανά αγώνα) και επίσης πρώτος στη βαθμολογία στο σύστημα αξιολόγησης με 14,8 βαθμούς μέσο όρο ανά αγώνα, πάντα για τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Αυτή είναι η πρώτη φορά στην καριέρα του που αναδεικνύεται μέλος της καλύτερης πεντάδας μίας σεζόν στη Euroleague, ενώ την αγωνιστική περίοδο 2017-18 είχε αναδειχθεί μέλος της δεύτερης καλύτερης πεντάδας της διοργάνωσης ως παίκτης της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης