Παρελθόν από το δυναμικό της Αρμάνι Μιλάνο αποτελεί ο Λουίς Σκόλα, καθώς ο 40χρονος φόργουορντ γνωστοποίησε την Πέμπτη (11/6), μέσω της ιστοσελίδας του συλλόγου, την απόφασή του να αποχωρήσει από την ιταλική ομάδα, τονίζοντας ακόμη ότι επέλεξε να μη συνεχίσει την καριέρα του σε άλλον σύλλογο της EuroLeague.

Όσον αφορά τα μελλοντικά σχέδιά του, ο Αργεντινός διεθνής, ο οποίος οδήγησε την εθνική ομάδα της χώρας στον τελικό του περυσινού Παγκοσμίου Κυπέλλου, δήλωσε ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα αποχωρήσει από την ενεργό δράση ή αν θα παίξει σε άλλη διοργάνωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ύστερα από βαθιά σκέψη, πήρα την πρώτη απόφαση αναφορικά με την επόμενη σεζόν. Επέλεξα να μην παίξω άλλο στην EuroLeague, ούτε με την Αρμάνι ούτε με άλλη ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τη Μιλάνο που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία, ήταν μια διασκεδαστική χρονιά, στην οποία βίωσα ένα καλό περιβάλλον, όπου ένιωσα σαν στο σπίτι μου» τονίζει ο πολύπειρος άσος στη δήλωσή του και προσθέτει:

«Από την άλλη, δεν έχω αποφασίσει αν θα αποχωρήσω από το μπάσκετ για τα καλά ή αν θα συνεχίσω να παίζω σε μια άλλη διοργάνωση. Θα πάρω την τελική απόφαση στη διάρκεια των επόμενων εβδομάδων».

Από την πλευρά του, ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, Τζόρτζιο Αρμάνι, δήλωσε για τον Αργεντινό άσο: «Ο Λουίς Σκόλα είναι ένας σπουδαίος πρωταθλητής και ήταν μεγάλη τιμή να τον έχουμε στην ομάδα μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην μακρόχρονη καριέρα του έχει τιμήσει τις αθλητικές και ανθρώπινες αξίες, στις οποίες πάντοτε πιστεύουμε, και στη διάρκεια των τελευταίων μηνών έχει δείξει πως η σοβαρότητα και η αφοσίωση επιτρέπουν το να φτάσεις στην επίτευξη απροσδόκητων στόχων. Γι’ αυτό τον ευχαριστώ, του εύχομαι τα καλύτερα κι ελπίζω να τον δω στο παρκέ στους επόμενους Ολυμπιακούς».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης