Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει το… τρίτο ημίχρονο του αγώνα ανάμεσα στην Τουρκία και τη Σουηδία, για το Nations League.
Ο Μάρκους Μπεργκ σε δηλώσεις του αποκάλυψε τον διάλογο που είχε στο ημίχρονο της συγκεκριμένης αναμέτρησης με τον Ρουμάνο διαιτητή Ιστβάν Κόβακς, ο οποίος, όπως ισχυρίστηκε ο πρώην στράικερ του Παναθηναϊκού, του υποσχέθηκε… δύο πέναλτι στην επανάληψη.
Πιο συγκεκριμένα, ο ρέφερι του αγώνα αρνήθηκε ένα πέναλτι στον Σουηδό στράικερ στο πρώτο ημίχρονο του εν λόγω αγώνα κι εκείνος βρήκε την ευκαιρία να του εκφράσει τα παράπονά του στα αποδυτήρια.
Τότε, σύμφωνα με τον Μπεργκ, ο Ρουμάνος φέρεται να του υποσχέθηκε ότι θα καταλογίσει δύο πέναλτι υπέρ των Σκανδιναβών στο δεύτερο μέρος, σε περίπτωση που υπήρχε παράβαση στη φάση για την οποία διαμαρτυρήθηκε ο έμπειρος στράικερ.
«Στο ημίχρονο πήγα να μιλήσω στον διαιτητή για να διαμαρτυρηθώ σχετικά με πέναλτι που έγινε σε βάρος μου και δεν το υπέδειξε. Καθίσαμε και μιλήσαμε στα αποδυτήρια. Του εξέφρασα την άποψή μου για τη συγκεκριμένη φάση και αυτός μου έδωσε μια υπόσχεση: ότι θα δει τη φάση στο βίντεο και αν όντως έχει κάνει λάθος, θα μας δώσει δύο πέναλτι στο δεύτερο ημίχρονο» ήταν τα λόγια του Σουηδού, τα οποία αναφέρονται στην εφημερίδα «Aftonbladet».
Εν τέλει στο β’ μέρος η Σουηδία κέρδισε πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ, με τη μόνη διαφορά ότι ορθώς εδόθη, καθώς υπήρχε ξεκάθαρη παράβαση.
Πάντως, σύμφωνα με ρεπορτάζ στη γειτονική χώρα, οι Τούρκοι είναι έτοιμοι να κάνουν καταγγελία στην UEFA.

Άλλωστε, αυτή η ήττα ήταν καταδικαστική για αυτούς, καθώς υποβιβάστηκαν στη League C του Nations League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης