Απορρίφθηκε, όπως αναμενόταν, η αίτηση της Λέγκια Βαρσοβίας στο CAS για ασφαλιστικά μέτρα, ενόψει των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η πρωταθλήτρια Πολωνιας προσέφυγε στο Διεθνές Διαιτητικό Δικαστήριο της Λωζάνης, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να διαγράψει μια ιστορική… γκάφα, που της στέρησε πολλά εκατομμύρια από τη συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα, ενώ διέλυσε τη Σέλτικ (4-1 εντός, 2-0 εκτός) στον γ΄ προκριματικό, στα τελευταία δέκα λεπτά της ρεβάνς, με την πρόκριση να έχει κριθεί, χρησιμοποίησε τον Μπάρτζ Μπερεζίνσκι ο οποίος δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής λόγω τιμωρίας.

«Ο πρόεδρος της επιτροπής εφέσεων του CAS δεν έκανε δεκτή την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων.

Ως εκ τούτου, η εξέταση της υπόθεσης θα συνεχιστεί τις επόμενες εβδομάδες. Η Λέγκια ζήτησε να μην επιβληθούν κυρώσεις στον σύλλογο ή τον ποδοσφαιριστή, Μπερεζίνσκι, και επίσης η UEFA να καταβάλει αποζημίωση στην πολωνική ομάδα» αναφέρει η ανακοίνωση του CAS.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ετσι, παραμένει η απόφαση που είχε παρθεί από την αρμόδια επιτροπή της UEFA, η οποία επικύρωσε τον αγώνα-ρεβάνς με 3-0 στη Σέλτικ κι έτσι οι πρωταθλητές Σκοτίας πήραν την πρόκριση στο εκτός έδρας γκολ καθώς είχαν ηττηθεί 4-1 στη Βαρσοοβία.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης