Aπίθανο θεωρεί ο ιδιοκτήτης της Μπράιτον Τόνι Μπλουμ να υπάρξει υποβιβασμός από την Premier League, εάν η σεζόν τελειώσει χωρίς να ολοκληρωθούν τα παιχνίδια λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

«Θα ήταν πολύ δύσκολο να υποβιβαστεί κάποιος, ειδικά από την Premier League, εάν η σεζόν δεν ολοκληρωθεί. Η Λίβερπουλ αξίζει να πάρει τον τίτλο και μπορεί η τωρινή βαθμολογία να κρίνει τα Ευρωπαϊκά εισιτήρια, αλλά δεν βλέπω πώς μπορεί κανείς να ψηφίσει γι αυτό, σίγουρα το ποσοστό που απαιτείται για να υποβιβαστούν οι ομάδες» τόνισε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι σύλλογοι της Premier League συζήτησαν τη Μ. Παρασκευή πιθανά σενάρια για την ολοκλήρωση της σεζόν, αλλά όλες οι επιλογές παρέμειναν υποθετικές αφού η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου επέκτεινε τους περιορισμούς μετακίνησης για άλλες τρεις εβδομάδες.

Η Μπράιτον ήταν δύο βαθμούς πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού με εννέα αγώνες να απομένουν όταν το πρωτάθλημα σταμάτησε στις 13 Μαρτίου.

Σε περίπτωση που το πρωτάθλημα ολοκληρωνόταν χωρίς άλλους αγώνες η Λίβερπουλ θα έπαιρνε το πρωτάθλημα και θα υποβιβάζονταν οι Νόριτς, Αστον Βίλα και Μπόρνμουθ. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης