Oι πραγματικά μεγάλοι παίκτες φαίνονται και στις ήττες τους, καθώς πρέπει να ξέρουν τον τρόπο να τις διαχειρίζονται και φυσικά να παραδέχονται την ανωτερότητα του αντιπάλου τους.

Ο Ραφαέλ Ναδάλ παίρνει άριστα σε αυτόν τον τομέα, καθώς στις δηλώσεις του μετά την ήττα από τον Τζόκοβιτς στα προημιτελικά του Ρολάν Γκαρός τόνισε ότι αυτο το αρνητικό αποτέλεσμα δεν έφερε την καταστροφή στην καριέρα του, επισημαίνοντας παράλληλα ότι ο «Νόλε» αυτή τη στιγμή είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είχα τις στιγμές μου, αλλά γενικά ο Νόβακ είχε τον έλεγχο του αγώνα την περισσότερη ώρα. Ήταν καλύτερος από μένα. Αυτό έγινε. Έχασα το 2009 και δεν ήταν το τέλος. Το 2015 και δεν είναι το τέλος» ανέφερε αρχικά ο Ισπανός τενίστας που μετρά 9 τρόπαια στο Ρολάν Γκαρός προσθέτοντας:

«Ελπίζω πως θα είμαι ξανά εδώ τον επόμενο χρόνο. Έχασα από τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο σήμερα. Είναι πιθανότατα στο καλύτερο σημείο της καριέρας του και έχει μία καλή ευκαιρία να κερδίσει αυτό το τουρνουά. Ένα πράγμα είναι μόνο σίγουρο, θέλω να δουλέψω ακόμα σκληρότερα για να επανέλθω δυνατότερος».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης