Η Σάρα Καρμπονέρο, αναπληρώτρια διευθύντρια του αθλητικού τμήματος της Mediaset Ισπανίας και σύζυγος του πρώην τερματοφύλακα της Ρεάλ Μαδρίτης, Ίκερ Κασίγιας, επιστρέφει στο νοσοκομείο προκειμένου να δώσει νέα μάχη με τον καρκίνο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα El Pais, η 37χρονη Ισπανίδα νοσηλεύεται στην πανεπιστημιακή κλινική της Ναβάρα στη Μαδρίτη, λόγω υποτροπής του καρκίνου των ωοθηκών, που την ανάγκασε να ξεκινήσει έναν νέο κύκλο θεραπειών μετά από αυτές στις οποίες είχε ήδη υποβληθεί το 2019.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι έλεγχοι ρουτίνας στους οποίους είχε υποβληθεί η Καρμπονέρο δημιούργησαν μια μικρή αισιοδοξία, ως την τελευταία δοκιμή που υπογράμμισε την ανάγκη να νοσηλευτεί ξανά. Η δημοσιογράφος συμφώνησε αμέσως για την πιθανότητα νέας χειρουργικής επέμβασης.

Το 2019, σε μια ανάρτησή της στο Instagram, είχε δημοσιεύσει την ακόλουθη ανάρτηση: «Αυτή τη φορά ήταν η σειρά μου. Μου βρήκαν έναν κακοήθη όγκο και υποβλήθηκα σε επέμβαση.

»Όλα πήγαν καλά, αλλά έχω ακόμα λίγους μήνες μάχης και θεραπείες. Έχω σιγουριά ότι όλα θα πάνε καλά. Πριν από λίγες μέρες, σε μια επίσκεψη στο τσεκ-απ, οι γιατροί μου βρήκαν έναν κακοήθη καρκίνο των ωοθηκών κι έκανα χειρουργική επέμβαση. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Όλα θα πάνε καλά. Ξέρω ότι ο δρόμος θα είναι σκληρός, αλλά θα έχει ένα καλό τέλος με την υποστήριξη της οικογένειας και των γιατρών μου».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης