Τη διαδρομή «κόλαση-παράδεισος» διήνυσε η Λάτσιο στο κυριακάτικο ντέρμπι απέναντι στην Ουντινέζε.

Η ομάδα της «αιώνιας πόλης», μολονότι έχανε με 2-1 σκορ και αγωνιζόταν με 10 παίκτες, με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα έκανε την ολική ανατροπή, επικρατώντας εντέλει στο «Φρίουλι» με 3-2 σκορ για την 20ή αγωνιστική του Καμπιονάτο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα μόλις στο 8’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντι Νατάλε, ενώ στο 54΄ ο Ονάζι αποβλήθηκε για τους «λατσιάλι», κάνοντας έτσι το έργο τους ακόμη πιο δύσκολο.

Στο 63΄ ο Καντρέβα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 1-1, ωστόσο οι γηπεδούχοι πέντε λεπτά αργότερα μπήκαν εκ νέου μπροστά στο σκορ με τέρμα του Μπαντού.

Εντούτοις στο τελευταίο δεκάλεπτο η Λάτσιο έκανε την ολική ανατροπή και με το αυτογκόλ του Λατσάρι (82′) και το γκολ του Ερνάνες (90’) πήρε το «τρίποντο».
  


ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Μρκιτς, Ερτό, Ντανίλο, Ντομίτσι, Μπάστα, Μπαντού, Πίντσι (85’ Λόπεζ), Περέιρα, Ντάγκλας Σάντος (77’ Λατσάρι), Μαϊκόσουελ, Ντι Νατάλε (58’ Μουριέλ).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΛΑΤΣΙΟ: Μπερίσα, Μπιάβα, Αντρέ Ντιάς, Σιανί (60’ Ερνάνες), Καβάντα, Ονάζι, Μπίλια, Λούλιτς, Καντρέβα, Κλόσε, Φλοκάρι (53’ Έντερσον).

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης