Το πρόβλημα… επιβίωσης δεν είναι το μοναδικό που αντιμετωπίζει η Νιουκάστλ. Οι ελπίδες παραμονής των «ανθρακωρύχων» στην Premier League είναι λίγες και μειώνονται ακόμη περισσότερο μετά τα δυσάρεστα νέα από το γκολκίπερ της ομάδας, Ρομπ Έλιοτ.

Ο 29χρονος θα υποβληθεί σε επέμβαση στο τραυματισμένο του γόνατο και θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης το λιγότερο για 6 μήνες, γεγονός που σημαίνει ότι θα χάσει και το EURO 2016.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο τερματοφύλακας της Ιρλανδίας τραυματίστηκε στη διάρκεια του χθεσινού φιλικού αγώνα με την Σλοβακία, στην προσπάθειά του να σταματήσει τον Μίροσλαβ Στοχ πριν ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ ανοίξει το σκορ στο ξεκίνημα της αναμέτρησης.

Ο Έλιοτ επέστρεψε σήμερα στο προπονητικό κέντρο της Νιουκάστλ, όπου ο επικεφαλής του ιατρικού τιμ του συλλόγου, Πολ Κάτερσον, του ζήτησε να υποβληθεί σε νέες εξετάσεις. Από την πλευρά του ο έμπειρος τερματοφύλακας, ο οποίος στη διάρκεια της σεζόν μετράει 20 συμμετοχές στην Premier League, μετέφερε τα νέα των πρώτων εξετάσεων που δείχνουν ότι υπέστη σοβαρή ζημιά στο γόνατο.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης