Δικαστήριο του Λονδίνου δικαίωσε τον Γιόνας Γκουτιέρες ο οποίος διεκδικεί 2.000.000 ευρώ από τη Νιούκαστλ ως αποζημίωση.

Ο Αργεντινός άσος μήνυσε την παλιά του ομάδα καταγγέλοντας ότι παραβιάστηκε η νομοθεσία περί διακρίσεων, καθώς η συνεργασία του με τον σύλλογο ολοκληρώθηκε λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γκουτιέρες διαγνώστηκε με καρκίνο στα γεννητικά όργανα τον Οκτώβριο του 2013 και από τότε έχασε τη θέση του στην ομάδα.

«Ο ενάγων ενημερώθηκε ότι δεν έχει θέση στα μελλοντικά πλάνα του συλλόγου τον Νοέμβριο του 2013, μόλις δύο εβδομάδες μετά την επιστροφή του και αφού ήταν σε άριστη αγωνιστική κατάσταση. Συμπεραίνουμε ότι η απόφαση απομάκρυνσης τους ενάγοντος οφείλεται στο πρόβλημα καρκίνου που αντιμετώπιζε» ήταν η απόφαση-μαχαιριά για το «πρεστίζ» της Νιούκαστλ.

Ηδη στα μάτια των φιλάθλων της οι διοικούντες έχουν εκτεθεί ανεπανόρθωτα κι αυτό είχε γίνει σαφές εδώ και καιρό από τον καταιγισμό μηνυμάτων συμπαράστασης που δεχόταν ο Γκουτιέρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό, άλλωστε, υπενθύμισε και στο σημερινό συγκινητικό «ποστάρισμά» του στο Twitter: «Φίλοι της Νιούκαστλ, σας ευχαριστώ για την υποστήριξη. Ελπίζω να μείνουμε ΨΗΛΑ» τιτίβισε ο Γιόνας ο Γκουτιέρες, ο οποίος αυτή τη σεζόν αγωνίστηκε στην Πριμέρα Ντιβιζιόν με τη Λα Κορούνια.

 Βασικό στέλεχος της Νιούκαστλ από το 2008 έως τον Οκτώβριο του 2013, έχασε τη θέση του -όπως αποδείχθηκε- λόγω του σοβαρού προβλήματός του και παραχωρήθηκε δανεικός στη Νόριτς έως το τέλος της σεζόν 2013/14. Την επόμενη σεζόν έπαιξε μόλις 10 ματς με τους «ανθρακωρύχους» και αποδεσμεύτηκε τον Ιούλιο του 2015.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης