Ο πόιντ γκαρντ των Ιντιάνα Πέισερς, Μάλκομ Μπρόγκντον, επέστρεψε στις προπονήσεις αυτήν την εβδομάδα στο Ορλάντο, με ένα νέο… αξεσουάρ.

Αφού βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, ο Μπρόγκντον φορά μάσκα ως προφύλαξη ασφαλείας κατά την διάρκεια της προπόνησης μέχρι να ξαναρχίσει η αγωνιστική δράση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σκοπεύω να το κάνω μέχρι να αρχίσουμε να παίζουμε», δήλωσε ο Μπρόγκντον. «Είναι κάτι που έκανα για την προετοιμασία μου και για να είμαι διακριτικός για τα παιδιά, σε περίπτωση που οι συμπαίκτες μου ανησυχούσαν για εμένα λόγω του κορονοϊού. Απλώς το φοράω για να βοηθήσω, να είμαι προσεκτικός και να κάνω τους συμπαίκτες μου να αισθάνονται άνετα».

Ο προπονητής των Πέισερς, Νέιτ ΜακΜίλαν, δήλωσε ότι δεν έχει ανησυχήσει πολύ για τη διάδοση του ιού από τον Μπρόγκντον, με όλους τους ελέγχους που επιβάλλονται από το NBA.

«Είναι εκεί έξω δουλεύοντας σκληρά. Παίζει με μάσκα και αυτό το κάνει επειδή θέλει», δήλωσε ο ΜακΜίλαν. «Απλώς για να δώσει στην ομάδα την αυτοπεποίθηση ότι δεν είναι εκεί έξω να διαδίδει τίποτα. Δεν απαιτείται να παίξει με μάσκα, αλλά εργάζεται έτσι τις τελευταίες δύο ημέρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην πραγματικότητα δεν το έχουμε σκεφτεί. Με τις εξετάσεις που περνούν τα παιδιά και τις εξετασεις που έπρεπε να περάσει ο Μάλκομ για να μπορέσουν όλοι να πατήσουν στο παρκέ, νιώθουμε ασφαλείς όταν προπονείται μαζί μας».

Ο ρούκι της χρονιάς για το 2017 έχει κατά μέσο όρο 16,3 πόντους, 4,7 ριμπάουντ και 7,1 ασίστ για τους Πέισερς σε 48 παιχνίδια φέτος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης