Οι Μιλγουόκι Μπακς «σκούπισαν» τη σειρά με τους Χιτ, παίρνοντας γλυκιά εκδίκηση για τον περυσινό οδυνηρό αποκλεισμό τους από τους μετέπειτα φιναλίστ.

Τα «Ελάφια» πέρασαν… αέρας με 120-103 από το Μαϊάμι, έγραψαν το 4-0 στη σειρά και πήραν πανηγυρική πρόκριση για τα ημιτελικά της Ανατολής, όπου θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού Μπρούκλιν Νετς-Μπόστον Σέλτικς (2-1).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απολαυστικός για ακόμη μία φορά ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος σημείωσε το πρώτο τριπλ-νταμπλ της καριέρας του σε πλέι οφ του ΝΒΑ. Ο Giannis τελείωσε τον αγώνα με 20 πόντους, 15 ασίστ και 12 ριμπάουντ σε 36 λεπτά συμμετποχής, «σκορπίζοντας» την άμυνα των Χιτ.

 

Άξιος συμπαραστάτης του «Greek Freak» στη ρακέτα ήταν ο Μπρουκ Λόπεζ με 25 πόντους, ενώ ο άσος που… τράβηξε ο τεχνικός των Μπακς, Μάικ Μπούντενχολζερ, από το… μανίκι ήταν ο Μπριν Φορμπς, ο οποίος με 22 πόντους (7/14δ.)… υπερκάλυψε το κενό του τραυματία, Ντόντε ΝτιΒιντσέντζο (χάνει το υπόλοιπο των πλέι οφ). «Κλειδιά», πάντως, της άνετης -όπως εξελίχθηκε- πρόκρισης ήταν η ψυχραιμία και η άμυνα του δευτέρου ημιχρόνου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τους Χιτ, ο Τζίμι Μπάτλερ σημείωσε τριπλ-νταμπλ (12 πόντοι, 10 ριμπάουντ, 10 ασίστ),ενώ ο Μπαμ Αντεμπάγιο προσπάθησε με 20 πόντους, 14 ριμπάουντ, αλλά όπως αποδείχθηκε δεν ήταν αρκετοί…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης