Φοβερό ματς διεξήχθη στο Λος Άντζελες όπου οι Λέικερς κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση του Γκόλντεν Στέιτ με 103-100 για το τουρνουά των play-in και κατέλαβαν την 7η θέση στη Δύση. Έτσι θα αντιμετωπίσουν το Φοίνιξ, με μειονέκτημα έδρας, στον πρώτο γύρο των playoffs της Δυτικής Περιφέρειας.

Από την πλευρά του το Γκόλντεν Στέιτ θα αναμετρηθεί με το Μέμφις, που επικράτησε του Σαν Αντόνιο (100-96) στον άλλο αγώνα των play-in, με τον νικητή να καταλαμβάνει την 8η και τελευταία θέση στη Δύση και να αντιμετωπίζει τη Γιούτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρώτος σκόρερ για τους «λιμνάνθρωπους» ήταν ο Άντονι Ντέιβις με 25 πόντους (12 ριμπάουντ) ενώ triple double σημείωσε ο Λεμπρόν Τζέιμς, που ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 22 πόντους, 11 ριμπάουντ και 10 ασίστ.

Για τους «πολεμιστές», ο Στεφ Κάρι είχε 37 πόντους (6/14 δίποντα, 6/9 τρίποντα, 7/8 βολές), ενώ 21 πόντους πρόσθεσε ο Άντριου Γουίγκινς.

Σε ό,τι αφορά στην αναμέτρηση του Μέμφις με το Σαν Αντόνιο, οι Γκρίζλις προηγήθηκαν ακόμα και με 21 πόντους και πήραν τη νίκη με 100-96 διατηρώντας τις ελπίδες τους για πρόκριση στον πρώτο γύρο των playoffs.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Ντίλον Μπρουκς με 24 πόντους, 20 πόντους πρόσθεσε ο Τζα Μοράντ, ενώ ο Γιόνας Βαλαντσιούνας ήταν εντυπωσιακός κάτω από το καλάθι και ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 23 πόντους, 23 ριμπάουντ και 3 μπλοκ σε 38 λεπτά συμμετοχής.

Για τους Σπερς ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν είχε 20 πόντους (αλλά με 5/21 σουτ), όσους και ο Ρούντι Γκέι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης