Ο Άρης μπορεί να ηττήθηκε με 2-1 από τη Ρόμα, αλλά έδειξε πολύ καλό πρόσωπο και καταχειροκροτήθηκε από τους φιλάθλους του. Άλλωστε η ιταλική ομάδα τα… χρειάστηκε, ίδρωσε και τελικά κατάφερε να πάρει τη νίκη στο τελευταίο 20λεπτο!

Οι «κίτρινοι» όχι μόνο άντεξαν στην πίεση των Ρωμαίων, αλλά προηγήθηκαν και στο σκορ με τον Ουντότζι στο 17ο λεπτό με χτύπημα φάουλ, όταν το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη είδε εκτός θέσης τον Σκορούπσκι και σημάδεψε σωστά. Αυτό το γκολ δεν άρεσε στον Ρούντι Γκαρσία που αντέδρασε με φωνές στον πάγκο της ομάδας του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν την εστία του Διούδη δύο φορές μέχρι το πρώτο μισάωρο του αγώνα. Η πρώτη ήταν με το ανάποδο ψαλίδι του Μποριέλο με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και στο 28’ ένα σουτ του Λαμέλα με τον Διούδη να πέφτει στην γωνία του και να σώσει τον Άρη.
Στο 39’ σε μια γρήγορη επίθεση της Ρόμα ο Μποριέλο από την μεγάλη περιοχή δεν μπόρεσε να πιάσει όπως θα ήθελε το σουτ με τον Διούδη να πέφτει και να διώχνει. Στο 45’ ο Μποριέλο και πάλι δεν κατάφερε με το κεφάλι αυτή την φορά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε την συμμετοχή του Φραντσίσκο Τότι με τον αρχηγό της Ρόμα να παίρνει το περιβραχιόνιο του αρχηγού από τον Βασίλη Τοροσίδη. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν και πάλι δυνατά στην επανάληψη και στο 54’ μετά από σέντρα ακριβείας του Τότι ο Μαρκίνιο έπιασε εξ’ επαφής την κεφαλιά με τον Διούδη να πέφτει και με διπλή προσπάθεια να αποκρούει την μπάλα.

Ο Άρης απάντησε στις ευκαιρίες της Ρόμα στο 60′ μετά από σέντρα του Παπαδόπουλου, ο Τριανταφυλλάκος έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Σκορούπσκι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σφυροκόπημα των Ιταλών ήταν συνεχόμενο. Μετά από 70λεπτά οι Ρωμαίοι κατάφεραν να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης με κοντινή κεφαλιά του Οσβάλντο. Ήταν και η μοναδική στιγμή που η άμυνα του Άρη έχασε τα μαρκαρίσματα.

Στο 78’ είχαμε την απάντηση του Άρη στο γκολ της Ρόμα. Η μπάλα στρώθηκε στον Νταμαρλή και από τον άξονα έπιασε το δυνατό σουτ με τον Σκορούπσκι με τα ακροδάχτυλα να αποκρούει και να στέλνει την μπάλα στα κάθετο δοκάρι.

Στο 80’ είχαμε το δεύτερο γκολ της Ρόμα με τον Μπαλζαρέτι από τα αριστερά να βγάζει την σέντρα με τον επερχόμενο Μπράντλεϊ πάνω στην κίνηση να πιάνει το πλασέ και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.
ΑΡΗΣ: Διούδης (57’ Μπουζάνης), Ηρακλής, Κύργιας, Πουλίδο, Μαργαρίτης, Παπαδόπουλος, Οικονομόπουλος, Σταυρόπουλος(61’ Κοτσαρίδης), Ουντότζι(61’ Σουνάς), Τριανταφυλλάκος, Μανιάς(57’ Αγγελούδης).
ΡΟΜΑ: Σκορούπσκι, Καστάν, Στρούτμαν, Μαρκίνο, Λαμέλα, Πιάνιτς, Μπενάτια, Καρπάρι, Ντοντό, Μποριέλο, Τοροσίδης.
Στην επανάληψη αγωνίστηκαν οι: Ρομανιόλι, Μπράντλεϊ, Τότι, Τάλο, Βέρε, Ταντέι, Οσβάλντο, Μπαρτζαρέτι και Γερβά.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης