Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν οι δηλώσεις του Βραζιλιάνου αστέρα, Νεϊμάρ, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία τη νέα σεζόν να γίνει εκ νέου συμπαίκτης με τον Λιονέλ Μέσι.

Μάλιστα, ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν δήλωσε διατεθειμένος ακόμα και να… παραχωρήσει τη θέση του στη διάταξη της επίθεσης, προκειμένου να συνυπάρξει εκ νέου με τον «Ψύλλο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να πραγματοποιηθεί η βούληση του Νεϊμάρ, θα πρέπει ο Μέσι να μεταγραφεί στην Παρί Σεν Ζερμέν ή ο Βραζιλιάνος γκολτζής να «μετακομίσει» στη Βαρκελώνη.

Εκτός κι εάν βρεθεί κάποιος σύλλογος που θα τους αποκτήσει αμφότερους, κάτι που μοιάζει περισσότερο με σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

Θέση στις δηλώσεις του Νεϊμάρ πήρε ο υποψήφιος πρόεδρος των Καταλανών, Ζοάν Λαπόρτα, ο οποίος, μιλώντας στο «Radio Catalunya», εμφανίστηκε… αινιγματικός: «Δεν ανησυχώ για τα λόγια του. Έχω να πω πράγματα, αλλά δεν θα τα πω, έτσι ώστε να μην προκληθεί αποσταθεροποίηση στην ομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Η ομάδα θα προχωρήσει περισσότερο, δεν πρέπει να την αποσταθεροποιήσουμε τώρα. Ξέρω τι μπορεί να αποσταθεροποιήσει την ομάδα. Δεν θα μπω σε όλο αυτό και δεν θα δώσω τα ονόματα των παικτών που μπορεί να αποκτηθούν.

»Είναι φυσιολογικό αυτό που λέω, είναι φίλοι και έχουν μια ιεραρχία μεταξύ τους. Αυτή η σχέση είναι φυσιολογική. Ελπίζω ότι ο Λίο μπορεί να περιμένει και να ακούσει την πρόταση του νέου προέδρου της Μπαρτσελόνα».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης