Oι συμπαίκτες στην εθνική Βελγίου, Εντέν Αζάρ και Τομάς Μενιέ πρωταγωνίστησαν σε μία από τις φάσεις που «σημάδεψαν» το ντέρμπι ανάμεσα στη Ρεάλ και την Παρί Σεν Ζερμέν (2-2), που διεξήχθη την Τρίτη, για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League

Κατά την διάρκεια του δευτέρου μέρους, ο αμυντικός των πρωταθλητών Γαλλίας σταμάτησε αντικανονικά τον μεσοεπιθετικό των Μαδριλένων, που είχε κάνει καταπληκτικό παιχνίδι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από το μαρκάρισμά του τραυματίστηκε και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο ο Αζάρ, για τον οποίο εκφράζονται φόβοι ότι μπορεί να μείνει εκτός γηπέδων για έναν μήνα.

Ο έμπειρος οπισθοφύλακας των «κόκκινων διαβόλων» έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη από τον συμπατριώτη του, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Ειλικρινά, είμαι πολύ λυπημένος. Προσπάθησα να επικοινωνήσω μαζί του αμέσως μετά το ματς, αλλά δεν τα κατάφερα.

Συνάντησα μερικούς συμπαίκτες του και τους ρώτησα εάν τραυματίσθηκε σοβαρά. Μου απάντησαν καταφατικά. Δεν ξέρω πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του, αλλά εύχομαι να μην είναι τίποτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στόχος μου δεν είναι να τραυματίζω τους αντιπάλους. Κι εάν υπάρχει ένας παίκτης που δεν θα ήθελα να χτυπήσω ποτέ, αυτός είναι ο Εντέν».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης