Μία απρεπή χειρονομία έκανε ο προπονητής της Νάπολι, Μαουρίτσιο Σάρι πριν την έναρξη του ντέρμπι με τη Γιουβέντους, στο οποίο οι «παρτενοπέι» επικράτησαν 1-0 και μείωσαν στον ένα βαθμό τη διαφορά τους από τους «μπιανκονέρι».

Πιο συγκεκριμένα κατά την άφιξη της αποστολής των φιλοξενούμενων στο γήπεδο, μια μερίδα οπαδών της «Γιούβε»… στόλισε με βρισιές την ομάδα του ιταλικού νότου, με την τεχνικό της τελευταίας να τους απαντά, υψώνοντας το μεσαίο δάχτυλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Απάντησα σε μια ομάδα οπαδών που μας έβριζαν και μας έφτυναν επειδή είμαστε από τη Νάπολι. Δεν θα το έκανα ποτέ αυτό σε έναν απλό φίλο της Γιουβέντους. Η πλειοψηφία τους είναι εξαιρετικοί άνθρωποι, δεν έχω πρόβλημα με τον κόσμο της Γιουβέντους», τόνισε ο Σάρι.

Όσο για τη νίκη της ομάδας του και τι σημαίνει για τη μάχη του τίτλου, είπε: «Δεν ήταν μια τέλεια εμφάνιση. Αν ανεβάζαμε ρυθμό νωρίτερα ίσως να βάζαμε το γκολ πιο πριν από τις καθυστερήσεις.

Δώσαμε μια μεγάλη χαρά στον κόσμο μας, αλλά η Γιουβέντους παραμένει μπροστά και οι πιθανότητες να τους περάσουμε παραμένουν λίγες. Κρατάμε ότι παίξαμε χωρίς φόβο σε μια από τις δυσκολότερες έδρες. Θα ήταν βλασφημία να αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης