Ολλανδία: Στο Europa League η Ουτρέχτη

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 26 Μαΐου 2013, 17:48
Ολλανδία: Στο Europa League η Ουτρέχτη
Στα χέρια των παικτών της Ουτρέχτης κατέληξε το τελευταίο «εισιτήριο» για το Europa League από την Ολλανδία. 

Η ομάδα του Γιάν Βάουτερς ηττήθηκε σήμερα εντός έδρας 2-1 από την Τβέντε, στον δεύτερο τελικό των πλέι οφ του ολλανδικού πρωταθλήματος, αλλά, σε συνδυασμό με τη νίκη της 2-0 στο πρώτο παιχνίδι, θα μετάσχει τη νέα σεζόν στην δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Η Τβέντε απέκτησε προβάδισμα δύο τερμάτων με τους Τάντιτς (34΄) και Τσαντλί (36΄), ενώ η Ουτρέχτη μείωσε στο 46΄ με το γκολ του Ντουπλάν, που της χάρισε τελικά και το «εισιτήριο» για τον β΄ προκριματικό γύρο του Europa League.

Εκτός από την Ουτρέχτη, στη δεύτερη τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης για τη σεζόν 2013-14 θα λάβουν μέρος από την Ολλανδία οι Φέγενορντ, Φίτεσε και η κυπελλούχος Αλκμάαρ.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

Η Ουτρέχτη πήρε το τελευταίο «εισιτήριο» για το Γιουρόπα Λιγκ από την Ολλανδία. Η ομάδα του Γιάν Βάουτερς ηττήθηκε σήμερα εντός έδρας 2-1 από την Τβέντε, στον δεύτερο τελικό των πλέι οφ του ολλανδικού πρωταθλήματος, αλλά, σε συνδυασμό με τη νίκη της 2-0 στο πρώτο παιχνίδι, θα μετάσχει τη νέα σεζόν στην δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Η Τβέντε απέκτησε προβάδισμα δύο τερμάτων με τους Τάντιτς (34΄) και Τσαντλί (36΄), ενώ η Ουτρέχτη μείωσε στο 46΄ με το γκολ του Ντουπλάν, που της χάρισε τελικά και το «εισιτήριο» για τον β΄ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Εκτός από την Ουτρέχτη, στο Γιουρόπα Λιγκ της σεζόν 2013-14 θα λάβουν μέρος από την Ολλανδία οι Φέγενορντ, Φίτεσε και η κυπελλούχος Αλκμάαρ.


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 26 Μαΐου 2013, 18:01