Αρνητική ήταν η απάντηση της διοίκησης του ΑΠΟΕΛ στην πρόταση της Τορίνο για την απόκτηση του Πιέρου Σωτηρίου. Σύμφωνα με ΜΜΕ της Κύπρου η ιταλική ομάδα ήταν διατεθειμένη να δαπανήσει ένα ποσό που έφτανε στα δύο εκατ. ευρώ για τον διεθνή Κύπριο φορ, αλλά η διοίκηση της πρωταθλήτριας απέρριψε την πρόταση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι λόγοι που ο ΑΠΟΕΛ ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο παραχώρησης του παίκτη ήταν δυο. Ο Σωτηρίου θεωρείται απαραίτητος στην προσπάθεια που γίνεται για κατάκτηση του 5ου συνεχόμενου πρωταθλήματος και τυχόν παραχώρηση του ίσως βάλει την ομάδα σε μπελάδες. Ακόμα και μετά την απόκτηση του Μπαράλ η εξάρτηση και ώθηση που μπορεί να δώσει ο Πιέρος είναι μεγάλη. Ένας ή και περισσότεροι τραυματισμοί επίσης μπορούν να διαφοροποιήσουν τα δεδομένα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η άλλη πτυχή αφορά στην εκτίμηση της διοίκησης ότι το καλοκαίρι η συγκυρία θα είναι καλύτερη και μέχρι τότε το μόνο που μπορεί να συμβεί είναι να ανεβεί προς τα πάνω η τιμή πώλησης του παίκτη. Η πρόταση της Τορίνο, αλλά και οι ανεπίσημες κρούσεις από άλλες ομάδες όπως αυτές των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού θέτουν ως μίνιμουμ τιμή πώλησης τα δύο εκατ. ευρώ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης