Τις προσπάθειες για την απελευθέρωση του Ροναλντίνιο και του αδερφού του, Ρομπέρτο Ασίς συνεχίζουν οι δικηγόροι τους, όπως δήλωσε άνθρωπος του περιβάλλοντός τους, στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων (AFP), την ώρα που το νέο αίτημα να αφεθούν ελεύθεροι απορρίφθηκε.

O διάσημος Βραζιλιάνος και ο αδερφός του είναι σε κατ’ οίκον περιορισμό στην Ασουνσιόν για χρήση πλαστού διαβατηρίου και πιθανή νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, έχοντας συμπληρώσει σχεδόν 70 ημέρες κράτησης στην Παραγουάη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ελπίζουμε ότι οι προσπάθειές μας να πείσουν τις αρχές και θα επιτρέψουν στον Ροναλντίνιο και τον αδερφό του να επιστρέψουν στη χώρα τους, στη Βραζιλία. Δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να περιμένουμε να ολοκληρωθεί η έρευνα», ανέφερε πηγή κοντά στους δικηγόρους, στο AFP.

Οι Ροναλντίνιο και Ρομπέρτο Ασίς, μετά από ένα μήνα στη φυλακή, τέθηκαν σε κατ’ οίκον περιορισμό σε ένα ξενοδοχείο στο ιστορικό κέντρο της πρωτεύουσας της Παραγουάης, με αντάλλαγμα την καταβολή εγγύησης 1,5 εκατομμυρίου ευρώ.

«Αυτό είναι ένα πολύ δυνατό χτύπημα, δεν φαντάστηκα ποτέ να βρεθώ σε μια τέτοια κατάσταση», είχε δηλώσει στα τέλη Απριλίου ο πρώην επιθετικός της Μπαρτσελόνα και της Παρί Σεν Ζερμέν σε συνέντευξη στην εφημερίδα της Πρααγουάη, ABC.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έπιασα τον εαυτό μου εντελώς απροετοίμαστο όταν έμαθα ότι αυτά τα διαβατήρια δεν ήταν έγκυρα», πρόσθεσε.

Οι Ροναλντίο και ο αδερφός του πήγαν για να προωθήσουν ένα βιβλίο και κατηγορούνται ότι εισήλθαν στην Παραγουάη έχοντας στην κατοχή τους ψεύτικα διαβατήρια. Μάλιστα αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης έως πέντε ετών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αρχές της Παραγουάης, έχει ήδη διατάξει τη σύλληψη 18 ατόμων σε σχέση με την υπόθεση.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης