Ο Σέρχιο Ράμος είναι πλέον ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, χωρίς να χρειάζεται να ρωτήσει τη διοίκηση της Ρεάλ.

Από την 1η του περασμένου Ιανουαρίου, ο διάσημος αρχηγός της «βασίλισσας» είναι ελεύθερος να συζητήσει με τους συλλόγους που ενδιαφέρονται για εκείνον, λίγους μήνες πριν από τη λήξη του συμβολαίου του με τους Μαδριλένους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα λοιπόν με το «ParisFans» ο Ισπανός σταρ έχει ήδη δώσει τα χέρια με την πρωταθλήτρια Γαλλίας για διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Η διοίκηση της πρωταθλήτριας Ισπανίας έκανε νέα πρόταση στον 34χρονο αμυντικό. Αυτή αφορά την επέκταση της συνεργασίας τους για έναν χρόνο, ενώ ο Ράμος επιθυμεί δύο.

Η προσφορά της Ρεάλ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για το δεύτερο έτος, αλλά αυτό το θέμα το αφήνουν ανοιχτό να συζητηθεί το καλοκαίρι του 2022, ανάλογα και με τις συνθήκες που θα έχουν διαμορφωθεί μετά την πανδημία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, σε ό,τι αφορά το οικονομικό σκέλος, η πρόταση της «βασίλισσας» είναι να μην υπάρξει τελικά μείωση των αποδοχών του Ράμος, αλλά να συνεχίσει να λαμβάνει τα ίδια χρήματα.

Τα ισπανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως κι αυτή την πρόταση ο Ράμος την αρνήθηκε και θα συνεχίσει την καριέρα του στη Γαλλία. Από την ένταξή του στον σύλλογο, το 2005, ο Ράμος μετρά συνολικά 667 εμφανίσεις με τη «βασίλισσα», έχοντας 100 γκολ και 40 ασίστ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης