Προτείνει ο Ba-bet-o (κατά κόσμον Μπάμπης Παπαφιλιππάκης)

Καλησπέρα σας… Σε ρυθμούς Σαββατοκύριακου κινούμαστε ήδη, ωστόσο πριν τη στοιχηματική μας μάχη στο κουπόνι-γίγας του επόμενου διημέρου, έχουμε επιλέξει κάποια σημεία από τη σημερινή ημέρα, με στόχο φυσικά να πάμε ταμείο.

Ας πάμε όμως να ξετυλίξουμε το στοιχηματικό «κουβάρι» της Παρασκευής, όπου θα πάμε σε… διπλό ταμπλό, καθώς πέραν της βασικής μας τριάδας, έχουμε επιλέξει τέσσερις ισοπαλίες που θα παιχθούν σε σύστημα και σε περίπτωση που επαληθευτούν θα μας αποφέρουν σημαντικά κέρδη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ας κάνουμε όμως με το παρολί μας… Η Χετάφε, μετά από συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα έχει βρεθεί πολύ κοντά στη διακεκαυμένη ζώνη του υποβιβασμού και με νέο τεχνικό στον πάγκο της τον Κοσμίν Κόντρα θα επιδιώξει να πάρει τη νίκη στην έδρα της με αντίπαλο τη Γρανάδα.

Σίγουρα ο άσος σε αυτό το παιχνίδι έχει το προβάδισμα, ωστόσο η πίεση που υπάρχει στο στρατόπεδο των Μαδριλένων για το «τρίποντο» ενδεχομένως να είναι κακός σύμβουλος στην προσπάθεια για τη νίκη.

Οπότε σε αυτό το ματς θα πάμε με τα 2-3 γκολ, συνυπολογίζοντας ότι ο συγκεκριμένος απολογισμός τερμάτων εμφανίζεται συχνά στα τελευταία παιχνίδια τόσο της Χετάφε όσο και της ομάδας του Αλκαράθ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνεχίζουμε με ένα OVER που το συναντάμε σε τρομερά καλή απόδοση. Η Ακαδέμικα που δέχεται και βάζει με δυσκολία γκολ φιλοξενεί την Μπράγκα, που είναι ομάδα φιλοσοφίας «δύο να φάμε, τρία να βάλουμε».

Οι «αρσεναλίστας» έχουν αμυντικά κενά, ενώ παράλληλα σκοράρουν με ευκολία και ως εκ τούτου φρονούμε ότι αυτό το παιχνίδι θα το… παρασύρουν προς το OVER, το οποίο συναντάμε στο κουπόνι του ΟΠΑΠ σε απόδοση 2.20.

Κλείνουμε την τριάδα μας με το «διπλό» της Βελέζ, η οποία φιλοξενείται από την Ατλέτικο Ραφαέλα. Το συγκρότημα του Τούρου Φλόρες βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, φιγουράροντας στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και με… μπροστάρη τον Σάρατε μπορεί να φύγει με το «τρίποντο» από το «Ραφαέλα».

Όπως προαναφέραμε όμως θα επιδιώξουμε να κάνουμε… καρέ ισοπαλιών, προτείνοντας τέσσερα ματς που πιστεύουμε ότι θα κριθούν στις λεπτομέρειες, με αποτέλεσμα να παίζει πολύ το «Χ».

Αρχίζουμε με το παιχνίδι ανάμεσα στην Ίνγκολσταντ και την ΦΣΒ Φρανκφούρτης από τη β’ κατηγορία της Γερμανίας. Οι δύο αντίπαλοι ισοβαθμούν στην 12η θέση με 30 βαθμούς και λογικά δεν πουν «όχι» στον βαθμό, που είναι αρκετά σημαντικός στην προσπάθειά τους για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Συνεχίζουμε με τη δοκιμασία της Γαλατάσαραϊ στην έδρα της Καρντεμίρ Καραμπουκσπόρ.

Η «τσιμ μπομ» δυσκολεύεται μακριά από τη βάση της, μετρώντας επτά ισοπαλίες σε 12 αγώνες και με δεδομένο ότι το… μυαλό των παικτών του Μαντσίνι θα βρίσκεται στο Λονδίνο (σ.σ.: την ερχόμενη εβδομάδα φιλοξενείται από την Τσέλσι, στη ρεβάνς του 1-1 για τη φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ) θεωρούμε αρκετό πιθανό το ενδεχόμενο να χάσει βαθμούς στο «Νετσμετίν Σεϊχογλου».

Παιχνίδι όμως που ενδέχεται να μην αναδείξει νικητή μοιάζει και αυτό μεταξύ της Σατορού και της Μετς, από τη β΄κατηγορία της Γαλλίας.

Οι πρωτοπόροι της βαθμολογίας προέρχονται από την ήττα στο ντέρμπι κορυφής από τη Λανς και θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες, εντούτοις η έδρα που θα αγωνιστούν απόψε είναι αρκετά δύσκολη και προβλέπουμε να συμβιβάζονται με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Κλείνουμε την τετράδα με την αναμέτρηση ανάμεσα στην Σπέτσια και την Πεσκάρα. Οι γηπεδούχοι μετρούν τέσσερις ισοπαλίες στα τελευταία έξι παιχνίδια τους, έχοντας χάσει πολύτιμο έδαφος στη μάχη για την είσοδο στα πλέι οφ.

Στην αντίπερα όχθη η Πεσκάρα με τον Σέρσε Κόσμι (φωτό) στον πάγκο της έχει βελτιωθεί, παρουσιάζεται πιο συμπαγής στα μετόπισθεν και γι’ αυτόν τον λόγο φρονούμε ότι μπορεί να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα στο «Αλμπέρτο Πίκο».

Ο «καπελάκιας» (σ.σ.: τώρα τελευταία βέβαια έχει κάνει στροφή στο… κασκέτο) άλλωστε θεωρείται μετρ στο πως να κλέβει βαθμούς.

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΣ…

101. ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ-ΦΣΒ ΦΡΑΝΦΟΥΡΤΗΣ Χ (3.15)
104. ΚΑΡΝΤΕΜΙΡ-ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ Χ (3.40)
111. ΣΑΤΟΡΟΥ-ΜΕΤΣ Χ (2.95)
121. ΣΠΕΤΣΙΑ-ΠΕΣΚΑΡΑ Χ (3.00)

(Παίζεται σε σύστημα 3-4 που κοστίζει 1.5 ευρώ η μια φορά)

Η ΤΡΙΑΔΑ ΜΑΣ…

128. XΕΤΑΦΕ-ΓΡΑΝΑΔΑ 2-3 ΓΚΟΛ (1.70)
129. ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ-ΜΠΡΑΓΚΑ ΟVER (2.20)
130. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΡΑΦΑΕΛΑ-ΒΕΛΕΖ 2 (2.20)

ΑΠΟΔΟΣΗ: 8.22

Για σχόλια ή παρατηρήσεις, στο babispap_zougla@hotmail.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης