Η Όσι Τζόουνς έζησε από θαύμα τον περασμένο Μάιο, από πυρκαγιά στο σπίτι της στο Τολέδο του Οχάιο, και τώρα ονειρεύεται το χρυσό μετάλλιο για να επιστρέψει σε αυτό!

Η 23χρονη Αμερικανίδα πυγμάχος νίκησε στα προημιτελικά του Ολυμπιακού τουρνουά το Τόκιο τη Μαρία Μορόντα από τον Δομίνικο και προκρίθηκε στα ημιτελικά της κατηγορίας 64-69 κιλών, εξασφαλίζοντας, τουλάχιστον, το χάλκινο μετάλλιο, αν δεν μπορέσει να προκριθεί στον τελικό. Μετά τον αγώνα μίλησε για την προσωπική της περιπέτεια:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τον περασμένο Μάιο ξέσπασε ξαφνικά φωτιά στο σπίτι μου, από κάποιο βραχυκύκλωμα. Εκείνη την ώρα κοιμόμουν με τον σύντροφό μου και, αν δεν ήταν οι γείτονες να βάλουν τις φωνές και να μας ξυπνήσουν, τώρα θα ήμουν νεκρή.

»Την τελευταία, στην κυριολεξία, στιγμή πεταχτήκαμε εκτός σπιτιού και γλιτώσαμε με κάποια ελαφρά εγκαύματα. Το σπίτι μου καταστράφηκε ολοσχερώς, καθώς και όλος ο εξοπλισμός μου για την πυγμαχία, αξίας πολλών χιλιάδων δολαρίων» αφηγήθηκε η 23χρονη πυγμάχος και συμπλήρωσε:

«Αν οι γείτονες μου δεν δρούσαν ακαριαία τώρα δεν θα ήμουν εδώ. Τους χρωστώ τη ζωή μου και αν κατακτήσω το χρυσό σε αυτούς θα το αφιερώσω πρώτα. Θέλω να κατακτήσω το χρυσό για έναν επιπλέον λόγο, καθώς το σπίτι μου παραμένει μη κατοικήσιμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Με τα χρήματα του χρυσού από τους χορηγούς μου θα μπορέσω να επισκευάσω όλες τις ζημιές. Η σκεπή έχει καταστραφεί, καθώς και τα περισσότερα δωμάτια. Οι ζημιές κοστίζουν πολλές χιλιάδες δολάρια και μόνο με την πρωτιά θα καταφέρω να τις αποκαταστήσω».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης