Ποδόσφαιρο: Αναβλήθηκαν οι ημιτελικοί του αφρικανικού Τσάμπιονς Λιγκ

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 12 Απριλίου 2020, 15:15
Ποδόσφαιρο: Αναβλήθηκαν οι ημιτελικοί του αφρικανικού Τσάμπιονς Λιγκ

Οι δύο ημιτελικοί του αφρικανικού Τσάμπιονς Λιγκ, που επρόκειτο να διεξαχθούν τον επόμενο μήνα, αναβλήθηκαν λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

«Υπό το φως των αυξανόμενων ανησυχιών και της εξελισσόμενης φύσης του COVID-19, που οδήγησε σε αθλητική αναστολή στις περισσότερες χώρες, η επιτροπή έκτακτης ανάγκης της CAF αποφάσισε να αναβάλει τους αγώνες μέχρι την επόμενη ειδοποίηση», ανέφερε στην ανακοίνωσή της (12/4) η Αφρικανική Συνομοσπονδία Ποδοσφαίρου, προσθέτοντας:

«Ένα νέο πρόγραμμα θα ανακοινωθεί εν εύθετω χρόνω. Εν τω μεταξύ, η CAF παρακολουθεί στενά την κατάσταση και συνεργάζεται με τις αρμόδιες αρχές, όπως η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας, για τον αντίκτυπο του ιού στην ήπειρο».

Στους ημιτελικούς, που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ μαροκινών και αιγυπτιακών συλλόγων, η Ράγια Καζαμπλάνκα πρόκειται να συναντηθεί με τη Ζάμαλεκ, ενώ η Βιντάντ Καζαμπλάνκα θα αντιμετωπίσει την οκτώ φορές νικήτρια της διοργάνωσης, Αλ Αχλί.

Οι δύο σύλλογοι του Μαρόκου θα φιλοξενούσαν τα πρώτα παιχνίδια στο πρώτο σαββατοκύριακο του Μαΐου, ενώ οι αγώνες ρεβάνς θα διεξάγονταν στην Αίγυπτο μία εβδομάδα αργότερα.

Επίσης, αναβλήθηκαν και οι ημιτελικοί του Αφρικανικού Κυπέλλου Συνομοσπονδίας, οι οποίοι επρόκειτο να διεξαχθούν ταυτόχρονα.

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 12 Απριλίου 2020, 15:21