Ποκετίνο: «Είμαι αφοσιωμένος στην Τότεναμ»

Ποκετίνο: «Είμαι αφοσιωμένος στην Τότεναμ»
Η Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζει να αναζητεί τον διάδοχο του Χουλέν Λοπετέγκι για την τεχνική ηγεσία της.

Ο πρώην τεχνικός της Τσέλσι και της Εθνικής Ιταλίας, Αντόνιο Κόντε, είναι ένας από τους υποψηφίους για να διαδεχθεί τον Λοπετέγκι, αλλά ο βρετανικός Τύπος αποκάλυψε πως ο πρόεδρος της διάσημης ισπανικής ομάδας, Φλορεντίνο Πέρεθ, έκανε «ηγεμονική» πρόταση στον Μαουρίσιο Ποκετίνο για να τον πείσει να αφήσει την Τότεναμ και να συνεχίσει την καριέρα του στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ, οι Μαδριλένοι έχουν καταθέσει αστρονομική πρόταση στον Αργεντινό τεχνικό. Συγκεκριμένα, του προσφέρουν 80 εκατ. ευρώ για 5ετές συμβόλαιο συνεργασίας, τις διπλάσιες δηλαδή αποδοχές από αυτές που λαμβάνει αυτήν τη στιγμή στην Τότεναμ!

Ο ίδιος, όμως, σύμφωνα πάντα με το σχετικό ρεπορτάζ, αρνήθηκε την προσφορά, καθώς γνωστοποίησε στους παράγοντες της Ρεάλ Μαδρίτης πως επιθυμία του είναι η παραμονή στο Λονδίνο και τα επόμενα χρόνια.

Μάλιστα, έβαλε τέλος στη σχετική φημολογία, τονίζοντας πως είναι αφοσιωμένος και συγκεντρωμένος στην ομάδα του Λονδίνου. «Είμαι αφοσιωμένος στη δουλειά μου στην Τότεναμ. Μία νέα φήμη εμφανίζεται κάθε μέρα. Αυτή η φήμη για τη Ρεάλ, αλλά και η αντίθετη εμφανίστηκαν στα ΜΜΕ ξανά. Πολλά πράγματα συμβαίνουν. Το πιο σημαντικό που πρέπει να ξέρει ο κόσμος είναι ότι είμαι επικεντρωμένος στην Τότεναμ, είμαι υπεύθυνος και οι οπαδοί μας και φυσικά η διοίκηση γνωρίζουν καλά ότι δουλεύω σκληρά για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει όλα όσα θέλουμε. Οι φήμες είναι φήμες και πάντα υπάρχουν, όχι μόνο στην Τότεναμ, αλλά σε όλες τις ομάδες. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 9 Νοεμβρίου 2018, 11:43